Home ca Estudis Postgraus i Cursos d'Especialització Postgrau en Psicologia i Coaching en l'esport

Presentació

Postgrau promogut per la Universitat Abat Oliba CEU i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC).

L’acord entre Universitat i Col·legi Professional aporta al Postgrau una pertinent provisió de coneixements, recursos i habilitats sobre l’exercici en temps real, que vehicula i optimitza l’aprenentatge d’una praxi rigorosa i de qualitat, que és un dels objectius clau perseguits per Bolonya.

Aquest és un Postgrau dissenyat conjuntament per la UAO CEU i el COPC, en el qual ambdues institucions posen la seva màxima il·lusió i esforç, ja que es tracta d’una proposta temàtica que combina actualitat i demanda social, en un format tan amè com original, en el qual es subratlla l’adquisició de l’experiència des de la percepció presencial directa de professionals reconeguts i en actiu.

En l’esport actual, l’augment del nivell tècnic i físic dels esportistes i l’evolució de la norma de competició, fa que les diferències, en molts casos, consisteixen en aspectes psicològics relacionats amb l’actitud, la mentalització, els pensaments, les emocions i, en definitiva, amb el comportament dels protagonistes de l’esport. Incorporar professionals del comportament que aportin valor mitjançant la seva experiència i coneixements, mètodes, tècniques i eines des de la Psicologia i el Coaching esportiu és, sens dubte, el salt que l’esport necessita al segle XXI per impulsar i canalitzar el potencial d’esportistes, entrenadors, equips i organitzacions esportives.

 

Raons per escollir el Postgrau en Psicologia i Coaching en l'esport:

  • Oferta pionera a Espanya, ja que integra els últims desenvolupaments pràctics i tècnics de la psicologia esportiva amb el format i enfocament del coaching, destinada a desenvolupar el talent dels esportistes i promoure la millora de les organitzacions esportives.
  • Programa reconegut pel COPC (Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya) com a formació meritòria per presentar-se a l’acreditació de Psicòleg Coach.
  • Programa reconegut per l'AECODE (Associación Española de Coaching Deportivo) com a formació acreditada.
  • Programa reconegut per el CNED (Consejo Nacional de Entrenadores Deportivos) com a formació contínua especialitzada.
  • Programa reconegut per l'AEEB (Associación Española de Entrenadores de Baloncesto) com a formació contínua especialitzada.
  • Programa reconegut per l'ANEF (Associación Nacional de Entrenadores de Fútbol) com a formació contínua especialitzada.
  • Programa reconegut per l'AEBM (Associació d'Entrenadors d'Handbol) com a  formació contínua especialitzada.

arxivat sota: