🎓 Autoinforme per a l'acreditació dels graus d'Educació

Des del dia 27 de setembre fins al 4 d'octubre de 2021 estarà publicat, a disposició de la comunitat universitària, l'autoinforme per a l'acreditació del Grau en Educació Infantil i el Grau en Educació Primària, elaborat pel Comitè d'Avaluació Intern (CAI) de la Facultat de Comunicació, Edcucació i Humanitats de la Universitat. S'hi pot accedir a través d'aquest enllaç. Les persones interessades a fer comentaris o suggeriments al document poden enviar un missatge de correu electrònic a qualitat@uao.es

Fecha: dilluns, 27 de setembre de 2021 a las 18:45h

Autoinforme per a l'acreditació dels graus d'Educació

Des del dia 27 de setembre fins al 4 d'octubre de 2021 estarà publicat, a disposició de la comunitat universitària, l'autoinforme per a l'acreditació del Grau en Educació Infantil i el Grau en Educació Primària, elaborat pel Comitè d'Avaluació Intern (CAI) de la Facultat de Comunicació, Edcucació i Humanitats de la Universitat. S'hi pot accedir a través d'aquest enllaç.

Les persones interessades a fer comentaris o suggeriments al document poden enviar un missatge de correu electrònic a qualitat@uao.es, indicant a l'assumpte "Comentaris a l'autoinforme d'acreditació GEIP". El missatge ha d'anar signat amb el nom i cognom i s'ha d'indicar el grup d'interès al qual es pertany (estudiant, professorat, personal d'administració i serveis, o d'altres).

El termini per enviar-hi comentaris acaba a les 19:00 hores del 4 d'octubre de 2021.

Autoinforme per a l'acreditació dels graus d'Educació