🎓 'Briefing' del curt solidari per a Mans Unides

El grup de l'assignatura 'Creació i Producció Audiovisual' (grau en Publicitat i Relacions Públiques) ha rebut el 'briefing' de Mans Unides Barcelona per a la realització d'un curtmetratge solidari.

Fecha: dilluns, 04 de octubre de 2021 a las 19:00h

'Briefing' del curt solidari per a Mans Unides

El grup de l'assignatura 'Creació i Producció Audiovisual' (grau en Publicitat i Relacions Públiques) ha rebut el 'briefing' de Mans Unides Barcelona per a la realització d'un curtmetratge solidari. Va ser divendres passat, 1 d'octubre, durant una trobada amb la presidenta delegada de Mans Unides Barcelona, Mireia Angerri, i la responsable del Departament de Comunicació de Mans Unides Barcelona, Pilar Nieto.

Amb aquesta sessió, el concurs per a la realització d'un curt solidari, obert a tota la universitat, adopta per a aquests estudiants en concret la forma d'un encàrrec. Un encàrrec que treballaran dins de l'assignatura conforme als processos de producció audiovisual, que inclou comunicació del brief, recerca, conceptualització, presentació d'idees, desenvolupament de guions literaris i tècnics, preproducció, rodatge, postproducció, etc.

Angerri i Nieto van poder transmetre quins són els eixos de l'estratègia de comunicació de Mans Unides Barcelona. Així mateix, van exposar els objectius que es persegueixen amb la XII edició del Festival de Clipmetratges, iniciativa amb la qual entronca la petició d'un curt solidari als estudiants de la nostra universitat. Enguany, el festival de Clipmetratges se centra en la desigualtat en l'accés als recursos sanitaris als països més desfavorits.

La presència d'Angerri i Nieto en la nostra universitat i l’impuls d’un concurs de curts obert a tots els nostres estudiants s'entén dins de l'àmbit de col·laboració establerta recent mitjançant la signatura d'un conveni entre la nostra universitat i Mans Unides Barcelona.
 

'Briefing' del curt solidari per a Mans Unides