Datos
Curs d'especialització en Protecció de Dades
sol·licita informació
Denominació

Curs d'especialització en Protecció de Dades

Àrea acadèmica

Dret i Ciència Política

Duración

8 meses
 

Crèdits

15 ECTS

modalitat

Presencial

Idioma

Castellà

Perfil alumne

Advocats en actiu, graduats en Dret, llicenciats en Dret dedicats a l’assessorament d’empreses. Llicenciats i graduats en altres àmbits interessats en el funcionament i la gestió de bases de dades, els requeriments per a la seva utilització i les responsabilitats del seu ús en l’àmbit empresarial.

Admissió i matrícula

Sol·licitud d’accés via web, enviament de la documentació i formalització d’ingrés a la Universitat.

Calendari i horari

D’octubre a juny. Divendres de 16.00 h a 20.00 h.

Calendari Acadèmic

Programa pràctic i complet impartit per experts en l’àmbit de la transparència i la protecció de dades.

Per què estudiar a la UAO CEU?

1. Especialització, diferenciació i projecció professional

El curs d’especialització en Protecció de Dades neix amb l’objectiu d’impartir una formació integral a tots aquells alumnes interessats en unes matèries cada cop més rellevants i complexes, com ho són la protecció de dades personals, la transparència i la seguretat de la informació.

El programa acadèmic gira entorn del dret a la protecció de dades i a les qüestions que desperta l’aplicació de les normes jurídiques en un entorn d’innovació tecnològica on la transparència i l’accés a la informació, d’una banda, i la seguretat i el bon ús de la informació, de l’altra, es revelen imprescindibles.

En aquest sentit, el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades estableix un nou model de privacitat europeu i exigeix que les empreses, tant companyies grans com les modestes pimes, a més a més de les Administracions Públiques, comptin amb especialistes competents en la matèria. Per aquest motiu, el Curs d’especialització en Protecció de Bases de Dades aporta els coneixements fonamentals per a tots aquells que vulguin desenvolupar la seva carrera professional com a Delegat de Protecció de Dades (DPO, de les sigles en anglès)..

2. Professorat

El programa compta amb un quadre docent de primer nivell europeu, compost per prestigiosos professionals amb una experiència docent i professional contrastada, tant en l’administració pública com en l’àmbit de l’empresa privada i en bufets d’advocats especialitzats.

3. Ocupabilitat

La taxa mitjana d’inserció laboral és del 95 % en els estudis de postgraus del CEU.

4. Recursos d'informació

El Servei de Biblioteca està concebut com una unitat de suport a l’estudi i a la investigació amb l’objectiu prioritari de respondre a les exigències educatives i científiques. Disposa d’amplis horaris d’obertura, fins i tot els caps de setmana, amb el millor equipament informàtic. A més, la UAO CEU posa a l’abast de la comunitat universitària un dipòsit digital que conté les publicacions en accés obert derivades de l’activitat docent, investigadora i institucional del professorat i dels alumnes i exalumnes de la Universitat.

 

Preus i ajuts

IMPORT TOTAL

6 750 €

FORMA DE PAGAMENT

Els candidats admesos en el període ordinari han de reservar la seva plaça al programa mitjançant l'abonament d'1 500 €, a compte de l'import total del mateix. Una vegada formalitzada la reserva de plaça, l'import restant es pot pagar de la següent forma:

Pagament únic

La realització del pagament únic durant el mes de desembre.

MÉS INFORMACIÓ

Postgrau i Extensió Universitària
Bellesguard, 30. 08022 Barcelona
Tel. +34 93 253 72 03
masters@uao.es