Fecha:


  • Comienza: divendres, 22 de setembre de 2017 a las 09:30h
  • Finaliza: divendres, 22 de setembre de 2017 a las 18:15h
Lugar:


  • Institut Nacional d'Educación Física de Catalunya
Contacto

Jornada de Psicologia i Esport Adaptat

Amb motiu de la commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics celebrats a Barcelona el 1992, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha impulsat la jornada sobre Psicologia i Esport Adaptat, que compta amb el patrocini de la nostra universitat, en el marc del Postgrau en Psicologia i Coaching en l’Esport.

A més de la commemoració en si, la jornada abordarà l’actualitat de l’esport adaptat en les seves diferents modalitats i servirà com a intercanvi i debat per avançar en els drets i la igualtat d’oportunitats, en l’accessibilitat i la plena inclusió, en el reconeixement i la posta en valor dels diferents col·lectius amb Diversitat Funcional en la pràctica i execució de l’esport.

L’acte, dirigit a professionals, atletes, tècnics i usuaris, estarà organitzat en tres taules de debat a la llarga de la jornada i dues conferències. La primera taula girarà al voltant de “L’esport adaptat des de les institucions i organitzacions privades”, la segona sobre “Experiències paralímpiques” i la tercera sobre “Psicologia i entreteniment a l’esport adaptat”.