Fecha: dimarts, 21 de de desembre de 2021 a las 20:45h
En el context del projecte Exploria, que planteja una reformulació transversal dels continguts dels graus de l'àrea d'Empresa i Economia en clau d'aprenentatge per projectes, s'ha celebrat un esmorzar de tendències professionals.
La trobada ha suposat una presa de temperatura de les expectatives, necessitats i tendències de les empreses en la cerca de talent universitari. És a dir, conèixer de primera mà què esperen les empreses dels titulats i quines són les competències que avui aporten més valor afegit.
Des del punt de vista de les actituds, els convidats a l’esmorzar han valorat la importància de la disposició per a l'esforç, l'empatia i la capacitat per a teixir complicitats.
A més de l'esperit positiu –“persones que brillin i il·luminin”- es valora molt l'actitud de millora. Les empreses volen col·laboradors amb ganes de crear un impacte positiu. En certa manera, això es relaciona amb un altre aspecte que s'ha destacat en la taula d'experts: “ser resolutiu i creatiu per a donar solucions”.
El compromís és clau. En això s'ha insistit en diverses ocasions. Es busquen professionals que vulguin “regar”. És a dir, que se sumin a l'organització per a fer-la créixer. Implicació és la paraula.
Tot això, que se suma a la necessitat d'adaptar-se a l'entorn digital, interpel·la a la universitat, que ha de posar l'èmfasi a treballar més a fons les competències personals i interpersonals. Aquesta és una de les claus del projecte Exploria.
Moderat pel facilitador Pablo Martínez, aquest primer desdejuni Exploria ha comptat amb la participació de:
Per part de la Universitat, han intervingut la degana de Dret i Empresa, María Jesús Pesqueira, el director d’estudis de Direcció d’Empreses, Albert Guivernau, i la professora d’Empresa, Eva Perea.
|
CORREU |