馃帗 Joves sobre rodes

La seguretat vi脿ria 茅s un tema molt important en la nostra societat i, d鈥檜na forma o altra, ens pertoca a tots. Per aix貌, 茅s important que hi hagi una plataforma on professionals, ja sigui en el m贸n de la seguretat vi脿ria i del m贸n automobil铆stic, i joves puguin compartir diversos punts de vista per arribar a un escenari com煤 sobre la seguretat vi脿ria.

Fecha:


  • Comienza: dimecres, 22 de abril de 2020 a las 08:00h
  • Finaliza: dimecres, 22 de abril de 2020 a las 19:00h
Lugar:


  • Aula Magna
Contacto

Joves sobre rodes

La seguretat vi脿ria 茅s un tema molt important en la nostra societat i, d鈥檜na manera o altra, ens pertoca a tots. Per aix貌, 茅s important que hi hagi una plataforma en qu猫 professionals, ja sigui del m贸n de la seguretat vi脿ria o del m贸n automobil铆stic, i joves puguin compartir diversos punts de vista per arribar a un escenari com煤 sobre la mat猫ria.

A la Universitat volem proporcionar aquesta plataforma de discussi贸. Per aix貌, s'organitza la jornada de Joves sobre Rodes per conscienciar la joventut sobre la seguretat vi脿ria.

L鈥檃cte tindr脿 com a ponents membres de les autoritats p煤bliques, responsables de la ind煤stria automobil铆stica, professionals del motor de competici贸 i representants de mitjans de comunicaci贸 i d鈥檈mpreses implicades en la seguretat a la carretera.

A la jornada assistiran els alumnes de diferents graus, m脿sters i postgraus. Tamb茅, personal de la instituci贸 CEU, empreses, patrocinadors i mitjans de comunicaci贸.

Joves sobre rodes