Fecha:


  • Comienza: divendres, 24 de març de 2017 a las 09:00h
  • Finaliza: divendres, 24 de març de 2017 a las 14:00h
Lugar:


  • Círculo Ecuestre
Contacto

Primer estudi sobre el pes de l'empresa familiar a Catalunya

L'Associació Catalana de l’Empresa Familiar i Mirabaud, presenten l'estudi: "L'Empresa Familiar a Catalunya", en què ha participat la Càtedra d'Empresa Familiar i Creació d'Empreses de la nostra universitat. Es tracta del primer estudi que quantifica el pes de les empreses familiars catalanes, amb dades precises sobre la seva implantació territorial i els sectors empresarials als quals es dediquen, així com una caracterització de la seva estructura, propietat, gestió i govern.

L'esdeveniment, que serà conduït per Jaume Grego, president de l'Associació Catalana de l'Empresa Familiar, se celebrarà en el Círculo Ecuestre de Barcelona. Presentaran l'estudi Juan Corona, director de l'Institut de l'Empresa Familiar; Francisco Gómez-Tenor, director General de Mirabaud & Cie (Europe) SA, sucursal a Espanya; i el mateix Jaume Grego.

La presentació s'emmarca en una jornada de conferències sobre empresa familiar: el professor de la Università di Palermo Salvatore Tomaselli, impartirà la ponència titulada "Generant confiança" i de la mà d'Antonio Palma, soci gestor de Mirabaud & Cie SA, es tractarà el tema de la "Gestió de l'Empresa Famliar multinacional"

Per concloure, es realitzarà una Taula Rodona, moderada per Juan Corona, en què participaran Fernando Álvarez Gómez, Sotsdirector de la Càtedra d'empresa Familiar i Creació d'empreses; José Luis Gallizo Larraz, director de la Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de Lleida; i Pilar Marquès Gou, directora de la Càtedra Cambra de l'Empresa Familiar de la Universitat de Girona.

La participació de la universitat en aquest tipus d'iniciatives s'entén dins de l'atenció preferent que presta als assumptes relacionats amb l'empresa familiar. N'és una manifestació el màster en Direcció i Gestió de l'Empresa Familiar que s'imparteix conjuntament amb la Universitat Oberta de Catalunya.