🎓 Què significa ser europeu?

Per aquesta raó, més enllà de les discussions tècniques de cada moment, l'europeisme ha de tenir present de manera permanent la següent pregunta: Què significa ser europeu?

Fecha:


  • Comienza: dijous, 08 de abril de 2021 a las 12:00h
  • Finaliza: dijous, 08 de abril de 2021 a las 13:30h
Lugar:


  • Saló de Graus/ On Line
Contacto

Què significa ser europeu?

La identitat és clau per determinar les claus per pensar el futur de qualsevol projecte. Això és especialment important en el cas de la integració europea, que només pot ser reeixida si es basa en el fonament de sòlids valors compartits. Per aquesta raó, més enllà de les discussions tècniques de cada moment, l'europeisme ha de tenir present de manera permanent la següent pregunta: Què significa ser europeu?

A donar resposta a aquesta qüestió es dedicarà la sessió que organitzen la nostra Càtedra Jean Monnet en Integració Fiscal Europea, el Consell Català del Moviment Europeu i l'Associació de Diplomats dels Cursos de la Unió Europea a Catalunya (ADICEC).

Serà un diàleg en el qual participaran el director de la Càtedra, Juan Corona, el president del Consell Català del Moviment Europeu, Xavier Ferrer, i la presidenta d'ADICEC, Dolors Grau, que moderarà el col·loqui.

El format de l'acte serà de semipresencialitat, amb la possibilitat d'assistir en directe a la Sala de Graus (prèvia confirmació via e-mail a eufis@uao.es) respectant les mesures sanitàries vigents, i a través del següent enllaç de Teams de la Càtedra.

Què significa ser europeu?