🎓 Sostenibilitat en el sector de l'alimentació i les begudes

Aquesta setmana ha començat el tram barceloní d'una nova edició del màster en Food&Beverage Sustainable Entrepreneurship

Fecha: dimecres, 02 de d'octubre de 2019 a las 14:30h

Sostenibilitat en el sector de l'alimentació i les begudes

Aquesta setmana ha començat el tram barceloní d'una nova edició del màster en Food&Beverage Sustainable Entrepreneurship, que la nostra universitat imparteix conjuntament amb la SAA-School of Management de la Università degli Studi de Torino i la South Bank University (Londres).

Parlem de tram barceloní perquè el programa s'estructura en tres fases, cadascuna d'elles impartida en una de les tres universitats promotores. Així, el màster condueix els alumnes per un recorregut internacional que passa, a més de per Barcelona, pel Regne Unit i Itàlia. Això suposa un avantatge competitiu del programa, ja que permet establir contactes amb les xarxes de professionals del sector de l'alimentació i les begudes de tres països diferents.

El màster connecta amb les oportunitats que ofereixen el mercat agropecuari i les noves tendències de consum i també amb la preocupació social per implantar models de producció més sostenibles des del punt de vista mediambiental.

Aquest programa internacional es presenta com la llançadora per aprofitar aquest nínxol. Des d'una perspectiva innovadora i sostenible, es proporciona un coneixement sobre el terreny de la realitat del sector de l'alimentació i les begudes, la capacitat per reconèixer models de negoci viables i la sensibilitat per dur-los a terme des de la consideració de les implicacions socials i mediambientals.

La sostenibilitat és la nota que defineix la filosofia del programa, un concepte en què conflueixen la consistència econòmica dels projectes a mitjà termini i la seva viabilitat des del punt de vista de l'explotació de recursos.

 

Sostenibilitat en el sector de l'alimentació i les begudes