馃帗 La import脿ncia de ser sostenible i saber comunicar-ho

La Universitat, organitza el pr貌xim 4 de febrer una confer猫ncia amb la communication & sustainability director d'UNILEVER, Ana Pal猫ncia.

Fecha:


  • Comienza: dimarts, 04 de febrer de 2020 a las 16:00h
  • Finaliza: dimarts, 04 de febrer de 2020 a las 18:00h
Lugar:


Contacto

La import脿ncia de ser sostenible i saber comunicar-ho

Un dels reptes que la societat t茅 avui dia 茅s ser m茅s sostenible, i les empreses no en poden ser alienes. 脡s per aix貌 que estan integrant diferents solucions.

En aquest sentit, la comunicaci贸 s'ha convertit en una eina indispensable perqu猫 les companyies donin a con猫ixer les diferents iniciatives que duen a terme.

Per aquest motiu, la Universitat, en el marc del m脿ster en Food & Beverage Sustainable Entrepreneurship, organitza per al proper 4 de febrer una sessi贸 per cloure els estudis. Comptar脿 amb alguns dels col路laboradors d'aquesta edici贸. 

La sessi贸, dirigida als alumnes del m脿ster i als estudiants de tercer curs de M脿rqueting, se centrar脿 en la import脿ncia d'integrar sostenibilitat i comunicaci贸 dins de l'estrat猫gia empresarial.

A m茅s, tamb茅 podran assistir-hi estudiants d'altres m脿sters, alumni i qualsevol altra persona de la comunitat universit脿ria.
 

La import脿ncia de ser sostenible i saber comunicar-ho