🎓 Educar a qualsevol col·legi internacional del món

Per aquest motiu, la Universitat ha apostat per un postgrau enfocat a la docència internacional. I és que, el pròxim curs, la Universitat començarà a impartir el Postgraduate Degree in Primary Years Programme.

Fecha: Wednesday, 22 de January de 2020 a las 18:00h

Educar a qualsevol col·legi internacional del món

En un món cada vegada més global, l'ensenyament amb visió internacional està guanyant importància en la societat. En aquesta línia, s'està observant un increment de col·legis internacionals. Es calcula que d'aquí a deu anys s'haurà triplicat l'oferta global de col·legis internacionals, que se situarà en 16.000. Es tracta, a més, d'una tendència amb forta presència a Espanya, que, amb 166 centres i al voltant de 133.000 alumnes, se situa al capdavant d'Europa.

Per aquest motiu, la Universitat ha apostat per un postgrau enfocat a la docència internacional. I és que, el curs vinent, començarà a impartir el Postgraduate Degree in Primary Years Programme. Aquesta formació de postgrau s'impartirà amb la metodologia PYP de l'IB. Aquest programa orientat a educadors compta amb el segell de l'International Baccalaureate (IB), institució internacional que aglutina col·legis internacionals de prop de 150 països.

El suport de l'IB suposa a la pràctica un aval per exercir de mestre en qualsevol col·legi internacional de gairebé totes les parts del món. A més, comptar amb el seu suport dona gran valor a aquest postgrau perquè la Universitat serà l'únic centre espanyol que oferirà formació d'aquestes característiques en modalitat de postgrau.

La metodologia que prendrà com a referència es fonamenta en la indagació, l'observació i la reflexió posterior. Cadascun dels quatre blocs d'aquest programa en línia de tres anys de durada preveu una sèrie de treballs pràctics que ajuden l'estudiant a comprendre i aprofundir en els continguts. Els trenta crèdits del postgrau culminen amb un període de pràctiques en un centre internacional i el posterior treball final.

A més, la implantació del PYP s'ha fet de manera que es pugui fer en tres cursos. Així es pot compatibilitzar amb tercer i quart dels graus en Educació Infantil i Educació Primària d'aquesta universitat. D'aquesta manera, afegint un cinquè any d'estudi, que seria el tercer del postgrau, els titulats en Educació ja tindran incorporat aquest títol que els obre les portes dels més de cinc mil col·legis internacionals repartits per tot el món.

D'altra banda, el PYP no sols s'ofereix en format de doble titulació amb els graus d'Educació de la Universitat, sinó que s'integra com un títol més en l'oferta de postgrau.

 

Educar a qualsevol col·legi internacional del món