🎓 Trep Camp, una oportunitat per als emprenedors 

Trep Camp, una organització emprenedora fundada en 2013, ha organitzat el Simulador d'Emprenedoria online amb la col·laboració de Santander Universitats, que finança les beques. Aquest projecte s'alinea amb la filosofia de la nostra universitat de promoure una actitud emprenedora i per això compta amb el suport de CEU Emprèn i la Càtedra d'Empresa Familiar.

Fecha: Friday, 08 de May de 2020 a las 12:15h

Trep Camp, una oportunitat per als emprenedors 

Trep Camp, una organització emprenedora fundada el 2013, ha organitzat el Simulador d'Emprenedoria online amb la col·laboració de Santander Universitats, que finança les beques. Aquest projecte s'alinea amb la filosofia de la nostra universitat de promoure una actitud emprenedora i per això compta amb el suport de CEU Emprèn i la Càtedra d'Empresa Familiar.

Aquest projecte, que es fa a través d'Internet, té tres components: la formació emprenedora en línia, que es farà al juny; el simulador digital en línia, que es desenvoluparà al juliol, i, finalment, el Global Demo Day en línia, que es farà a l'agost.  

El Programa de Formació Emprenedora té dos components (el teòric i el pràctic) i durarà quatre setmanes. L'estudiant hi aprendrà les metodologies emprenedores més importants per poder aplicar-les a la creació d'una start-up. Aquestes eines potenciaran el seu coneixement i experiència com a emprenedor.

La fase següent consisteix en un simulador digital, en el qual els equips d'alumnes elaboraran un model de negoci a partir d'una solució a un problema global. Durant les quatre setmanes que es desenvolupa la simulació, rebran suport de mentors i instructors per presentar una idea de negoci consolidada i innovadora.  

Els cinc millors projectes passaran al Global Demo Day en línia i presentaran la seva pitch davant d'inversors. Qui guanyi rebrà com a premi una inversió de $10.000 de part d'Impulsa per iniciar la seva empresa emergent.

Trep Camp, una oportunitat per als emprenedors