🎓 Una nova promoció de Direcció Hotelera

La Universitat ha acollit l'acte de graduació del grau en Direcció Hotelera que imparteix l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona.

Fecha: viernes, 17 de mayo de 2019 a las 17:30h

Una nova promoció de Direcció Hotelera

La Universitat ha acollit l'acte de graduació del grau en Direcció Hotelera que imparteix l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona. Es tracta d'un títol que confereix una formació alt nivell d'especialització en un sector emergent i que té l'aval de la nostra universitat.

La projecció d'aquests estudis i de la professió a la qual condueixen ha estat l'argument recurrent en les intervencions que han precedit el lliurament dels diplomes. I és que el grau en Direcció Hotelera cobra especial sentit en el context de la ciutat de Barcelona, que és "una de les millors del món quant a planta hotelera", ha recordat el director de comunicació del Gremi d'Hotelers de Barcelona, Manuel Baena.

En l'acte també han intervingut el gerent de la nostra universitat, Juan Álvarez; el director de l'ESHOB, Juan Ignacio Gorostiaga; el vicerector de Recerca i Relacions Internacionals, Alessandro Mini, i el rector de la universitat, Rafael Rodríguez-Ponga. Aquest s'ha referit a la direcció hotelera com "una professió necessària que proporciona grans oportunitats per al futur".

 

Una nova promoció de Direcció Hotelera