馃帗 Una nova promoci贸 de Direcci贸 Hotelera

La Universitat ha acollit l'acte de graduaci贸 del grau en Direcci贸 Hotelera que imparteix l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona.

Fecha: viernes, 17 de mayo de 2019 a las 18:30h

Una nova promoci贸 de Direcci贸 Hotelera

La Universitat ha acollit l'acte de graduaci贸 del grau en Direcci贸 Hotelera que imparteix l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona. Es tracta d'un t铆tol que confereix una formaci贸 alt nivell d'especialitzaci贸 en un sector emergent i que t茅 l'aval de la nostra universitat.

La projecci贸 d'aquests estudis i de la professi贸 a la qual condueixen ha estat l'argument recurrent en les intervencions que han precedit el lliurament dels diplomes. I 茅s que el grau en Direcci贸 Hotelera cobra especial sentit en el context de la ciutat de Barcelona, que 茅s "una de les millors del m贸n quant a planta hotelera", ha recordat el director de comunicaci贸 del Gremi d'Hotelers de Barcelona, Manuel Baena.

En l'acte tamb茅 han intervingut el gerent de la nostra universitat, Juan 脕lvarez; el director de l'ESHOB, Juan Ignacio Gorostiaga; el vicerector de Recerca i Relacions Internacionals, Alessandro Mini, i el rector de la universitat, Rafael Rodr铆guez-Ponga. Aquest s'ha referit a la direcci贸 hotelera com "una professi贸 necess脿ria que proporciona grans oportunitats per al futur".

 

Una nova promoci贸 de Direcci贸 Hotelera