馃帗 Graduacions de m脿ster i postgrau de l'脿rea jur铆dica

L'Aula Magna, acollir脿 el divendres, 14 de juny, les graduacions de tots els m脿sters que s'han impartit aquest curs en la nostra universitat dins de l'脿rea jur铆dica.

Fecha:


  • Comienza: viernes, 14 de junio de 2019 a las 19:15h
  • Finaliza: viernes, 14 de junio de 2019 a las 20:15h
Lugar:


  • Aula Magna
Contacto

Graduacions de m脿ster i postgrau de l'脿rea jur铆dica

L'Aula Magna acollir脿 aquest divendres, 14 de juny, les graduacions de tots els m脿sters que s'han impartit aquest curs a la nostra universitat dins de l'脿rea jur铆dica.

Despr茅s de l'obertura de l'acte a c脿rrec del rector honorari de la UAO CEU, Carlos P茅rez del Valle, prendr脿 la paraula el secretari i president de la Comissi贸 de Normativa de l'Il路lustre Col路legi de l'Advocacia de Barcelona, Jes煤s S谩nchez Garc铆a, que exercir脿 de padr铆 de la graduaci贸.

A continuaci贸, es lliuraran les beques a les noves promocions dels m脿sters d'Advocacia, Gesti贸 Administrativa i Dret Mar铆tim, aix铆 com dels cursos d'especialitzaci贸 en Compliance i 脪rgans de Compliment i en Dret Penal Econ貌mic. Aquest lliurament anir脿 acompanyat d'un discurs per part d'un estudiant que parlar脿 en representaci贸 dels seus companys de promoci贸.

Per culminar l'acte, i despr茅s de les paraules de clausura del rector honorari, se servir脿 un aperitiu al claustre de la Universitat.

 

Graduacions de m脿ster i postgrau de l'脿rea jur铆dica