🎓 Graduacions de màster i postgrau de l'àrea jurídica

L'Aula Magna, acollirà el divendres, 14 de juny, les graduacions de tots els màsters que s'han impartit aquest curs en la nostra universitat dins de l'àrea jurídica.

Fecha:


  • Comienza: viernes, 14 de junio de 2019 a las 19:15h
  • Finaliza: viernes, 14 de junio de 2019 a las 20:15h
Lugar:


  • Aula Magna
Contacto

Graduacions de màster i postgrau de l'àrea jurídica

L'Aula Magna acollirà aquest divendres, 14 de juny, les graduacions de tots els màsters que s'han impartit aquest curs a la nostra universitat dins de l'àrea jurídica.

Després de l'obertura de l'acte a càrrec del rector honorari de la UAO CEU, Carlos Pérez del Valle, prendrà la paraula el secretari i president de la Comissió de Normativa de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, Jesús Sánchez García, que exercirà de padrí de la graduació.

A continuació, es lliuraran les beques a les noves promocions dels màsters d'Advocacia, Gestió Administrativa i Dret Marítim, així com dels cursos d'especialització en Compliance i Òrgans de Compliment i en Dret Penal Econòmic. Aquest lliurament anirà acompanyat d'un discurs per part d'un estudiant que parlarà en representació dels seus companys de promoció.

Per culminar l'acte, i després de les paraules de clausura del rector honorari, se servirà un aperitiu al claustre de la Universitat.

 

Graduacions de màster i postgrau de l'àrea jurídica