🎓 Silvia Serrat guanya el concurs del pòster de mobilitat

La International Office convoca la X edició del Concurs de Pòster Promocional sobre els programes de Mobilitat internacional per a estudiants de la nostra universitat

Fecha: viernes, 14 de junio de 2019 a las 13:30h

Silvia Serrat guanya el concurs del pòster de mobilitat

La International Office convoca la X edició del Concurs de Pòster Promocional sobre els programes de mobilitat internacional per a estudiants de la nostra universitat. El certamen tenia com a objectiu la creació d'un cartell per promocionar dels programes del curs 2020-2021. Calia, principalment, motivar els alumnes i estudiants acabats de graduar per cursar estudis i fer pràctiques a l'estranger.

Doncs bé, ja hi ha guanyador. El pòster que més bé transmet els valors d'aquesta experiència Erasmus és el de Sílvia Serrat, estudiant de segon curs de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat. El cartell plasma l'empremta personal que deixa una experiència tan intensa com l'Erasmus a través d'un braç amb el mapamundi tatuat i el lema "Hi ha llocs on un es queda i llocs que es queden en un".

El segon i tercer premi van ser per a Aina AlcaideJoan Morato respectivament, tots dos també estudiants de segon curs de Publicitat i Relacions Públiques.

 

Silvia Serrat guanya el concurs del pòster de mobilitat