馃帗 Silvia Serrat guanya el concurs del p貌ster de mobilitat

La International Office convoca la X edici贸 del Concurs de P貌ster Promocional sobre els programes de Mobilitat internacional per a estudiants de la nostra universitat

Fecha: viernes, 14 de junio de 2019 a las 13:30h

Silvia Serrat guanya el concurs del p貌ster de mobilitat

La International Office convoca la X edici贸 del Concurs de P貌ster Promocional sobre els programes de mobilitat internacional per a estudiants de la nostra universitat. El certamen tenia com a objectiu la creaci贸 d'un cartell per promocionar dels programes del curs 2020-2021. Calia, principalment, motivar els alumnes i estudiants acabats de graduar per cursar estudis i fer pr脿ctiques a l'estranger.

Doncs b茅, ja hi ha guanyador. El p貌ster que m茅s b茅 transmet els valors d'aquesta experi猫ncia Erasmus 茅s el de S铆lvia Serrat, estudiant de segon curs de Publicitat i Relacions P煤bliques de la Universitat. El cartell plasma l'empremta personal que deixa una experi猫ncia tan intensa com l'Erasmus a trav茅s d'un bra莽 amb el mapamundi tatuat i el lema "Hi ha llocs on un es queda i llocs que es queden en un".

El segon i tercer premi van ser per a Aina AlcaideJoan Morato respectivament, tots dos tamb茅 estudiants de segon curs de Publicitat i Relacions P煤bliques.

 

Silvia Serrat guanya el concurs del p貌ster de mobilitat