🎓 BugaMAP: presa de decisions al sector de les assegurances

Seguint aquesta línia, els alumnes del grau de Direcció d'Empreses tindran l'ocasió de participar en el repte BugaMAP, que impulsa la Fundació Mapfre.

Fecha:


  • Comienza: miércoles, 23 de octubre de 2019 a las 15:00h
  • Finaliza: miércoles, 23 de octubre de 2019 a las 19:30h
Lugar:


  • Saló de Graus
Contacto

BugaMAP: presa de decisions al sector de les assegurances

L'aprenentatge pràctic per acompanyar els coneixements teòrics és bàsic per aprendre qualsevol professió. És per això que la Universitat mira d'acostar als estudiants la realitat professional. Una de les maneres de fer-ho és a través de simulacions de situacions reals a les quals es pot enfrontar un professional.

Seguint aquesta línia, els alumnes del grau en Direcció d'Empreses tindran l'ocasió de participar en el repte BugaMAP, que impulsa la Fundació Mapfre. BugaMAP és un business game en què els estudiants han de prendre decisions en la gestió d'una asseguradora.

Dins d'aquest repte, els equips trien entre diverses alternatives en funció de la situació que se'ls proposa. El joc simula les diverses vicissituds a les quals ha d'enfrontar-se un directiu de l'àrea d'assegurances i previsió social. Al final de la jornada, es tria un equip guanyador, que competirà a la fase general de BugaMAP.

Amb l'organització d'aquesta activitat, la Fundació Mapfre pretén difondre el coneixement en matèria d'assegurances, transmetre una visió integrada de les diferents àrees que conformen una companyia asseguradora, fomentar el treball en equip i servir de suport pràctic a continguts teòrics.

 

BugaMAP: presa de decisions al sector de les assegurances