🎓 SMP: fes de mentor d'un alumne de primer 

Molts alumnes enguany començaran una nova etapa: la vida universitària. Aquesta serà diferent a la resta de cicles educatius que han experimentat i pot ser que molts agraeixin una ajuda per a adaptar-se a aquest nou capítol.  

Fecha: lunes, 27 de julio de 2020 a las 09:00h

SMP: fes de mentor d'un alumne de primer 

Per als estudiants de primer, l'arribada de  setembre representa obrir una etapa nova: la vida universitària, que serà diferent de la resta de cicles educatius que han experimentat i pot ser que molts agraeixin una ajuda per adaptar-se a aquest nou capítol.  

Per aquest motiu, des del Vicerectorat d'Estudiants i Qualitat han promogut l'Student Mentoring Programme (SMP). La idea consisteix en voluntaris de tercer i quart que facin de guies dels nous estudiants que comencen a la Universitat.

Els objectius de l'SMP són: ajudar els estudiants a integrar-se en la vida universitària, orientar-los en els diferents serveis de la nostra universitat i guiar-los durant aquest procés. Per això, l'estudiant de tercer o quart serà mentor o mentora i tindrà assignat un nou estudiant de primer curs de diferent titulació a la seva, amb l'objectiu d'acompanyar-lo en la seva adaptació a la UAO CEU. 

Ja s'hi ha inscrit un bon número d'estudiants, que, a més, han rebut la formació impartida pel Vicerectorat d'Estudiants i Qualitat formarà per tal que la seva funció sigui realmente un mentoring d'utilitat. Ara només resta esperar als companys de primer que demanin el cop de mà que ofereixen. Els alumnes que participin en l'SMP obtindran crèdits de Suplement Europeu al Títol complementaris al títol de grau.  

Per participar a l'Student Mentoring Programme (SMP) es pot fer la inscripció aquí. L'únic requisit és ser estudiant dels dos últims cursos del grau i tenir aprovades les assignatures dels dos primers.

SMP: fes de mentor d'un alumne de primer