Fecha: viernes, 07 de julio de 2017 a las 08:45h

Direcció d’Empreses i Psicologia, les titulacions que susciten més interès entre els futurs universitaris

L’eina desenvolupada dins de l’observatori d’ocupació Job Lab CEU-Santander, Degree Advisor, s’ha implantat entre els estudiants amb un gran èxit. Des de la seva creació fa només un pocs mesos, el programa tingut més de 7.000 usuaris, dels quals el 24% són internacionals.

Es tracta d’un programa únic a Espanya, gratuït i de lliure accés, que ofereix al alumne un test d’orientació basat en el seu perfil com a estudiant per crear un informe personalitzat amb dades rellevants sobre la demanda d’estudis universitaris, així com les taxes d’ocupació, sectors en els quals desenvolupar el seu futur professional i competències més demandades.

Segons les dades recollides per aquesta eina, les titulacions que més interès susciten entre els futurs alumnes universitaris són Direcció d’Empreses i Psicologia. Pel que fa a les àrees d’estudi, els joves prefereixen les referents a Salut (16%), Dret i Polítiques (14%), i Economia i Empresa (12%).

Degree Advisor compta amb l’aval de Universia, de la Confederación Española de Centros de Enseñanza (CECE), de la Confederación de Padres y Alumnos (COFAPA), així com de diferents portals d’ocupació i educació.

Degree Advisor