馃帗 Aprendre a parlar amb el cos

La Universitat ha organitzat una jornada amb l'actor Joan Sureda per als alumnes de Publicitat i Relacions P煤bliques

Fecha: viernes, 11 de octubre de 2019 a las 13:45h

Aprendre a parlar amb el cos

Ja sigui en l'脿mbit personal o en el professional, con猫ixer i controlar el llenguatge corporal, de manera que puguem alinear-lo amb el missatge o la impressi贸 que volem transmetre, 茅s de gran utilitat. De fet, cada vegada est脿 m茅s demostrat, que, encara que de manera inconscient, el cos 茅s el millor emissor per llan莽ar qualsevol missatge.

脡s per aquest motiu que la Universitat ha organitzat una jornada amb l'actor Joan Sureda per als alumnes de Publicitat i Relacions P煤bliques amb l'objectiu que coneguin el potencial comunicatiu del seu cos i l'actitud que han d'adoptar en diferents situacions.

Entre altres coses, Sureda ha ensenyat als alumnes la millor posici贸 i manera per projectar la veu. A m茅s, els ha volgut mostrar les diferents expressions i postures que han d'adoptar en funci贸 de la situaci贸 a la qual s'enfrontin i el c脿rrec que tinguin. I ho ha fet a trav茅s de diversos jocs de rol, com una escena en la qual simulaven una relaci贸 entre cap i empleat, i una reuni贸 de feina en qu猫 hi havia sis c脿rrecs diferents, des del cap fins al becari.
 

Aprendre a parlar amb el cos