馃帗 Bon rumb per als alumnes de Periodisme

A favor de vent i a tot drap. Amb aquestes expressions marineres es resumeix l'experi猫ncia viscuda aquest dimecres pel professor Jos茅 Ignacio Castell贸 i els seus alumnes de quart de Periodisme en el Sal贸 N脿utic Internacional de Barcelona

Fecha: viernes, 11 de octubre de 2019 a las 14:45h

Bon rumb per als alumnes de Periodisme

Vent a favor i a tot drap. Amb aquestes expressions marineres es resumeix l'experi猫ncia viscuda aquest dimecres pel professor Jos茅 Ignacio Castell贸 i els seus alumnes de quart de Periodisme al Sal贸 N脿utic Internacional de Barcelona, la popular fira dels vaixells que se celebra als amarraments del Port Vell.

Els estudiants de la Universitat van anar a l'esdeveniment per cobrir-lo informativament com a exercici pr脿ctic de l'assignatura Periodisme Especialitzat I. L'activitat va consistir a preparar reportatges sobre diferents temes presents als estands: sostenibilitat, negoci, electr貌nica n脿utica, embarcacions d'esbarjo, ports esportius, etc. Per a aix貌, van comptar amb l'ajuda de Castell贸, titular de l'assignatura i redactor n脿utic des del 1997 fins al 2010.

La visita va incloure una xerrada amb el periodista especialitzat Luis Bosch, director de la revista N脿utica & Iots M@gazine. Durant la trobada, els alumnes van prendre bona nota de les caracter铆stiques que ha de tenir un expert en aquest sector i el potencial que t茅 una fira d'aquest tipus per a la informaci贸 especialitzada n脿utica.

 

Bon rumb per als alumnes de Periodisme