🎓 Curtmetratge solidari per a Mans Unides

En el marc del conveni recentment signat amb Mans Unides, s'ha obert un concurs de curtmetratges solidaris.

Fecha: dimecres, 15 de setembre de 2021 a las 18:45h

Curtmetratge solidari per a Mans Unides

En el marc del conveni recentment signat amb Mans Unides, s'ha obert un concurs de curtmetratges solidaris. El certamen es proposa a tota la nostra comunitat universitària, i, en el cas dels estudiants de l'assignatura 'Creació i Producció Audiovisual' del grau en Publicitat i Relacions Públiques, adopta la forma d'un encàrrec.

Es tracta que aquests estudiants s'involucrin en el projecte conforme als processos de producció que se segueixen en el món professional: comunicació del brief, recerca, conceptualització, presentació d'idees, desenvolupament de guions literaris i tècnics, preproducció, rodatge, postproducció, etc.

En aquest context, el primer pas és conèixer l'estratègia de comunicació audiovisual de Mans Unides. D'això s'encarregarà la presidenta delegada de Mans Unides Barcelona, Mireia Angerri. La trobada que mantindrà el pròxim 1 d'octubre amb el grup de 'Creació i Producció Audiovisual' servirà de 'brief' sobre la línia editorial general de Mans Unides i els aspectes específics que es volen veure plasmats en el curtmetratge solidari que s'encomana als nostres estudiants.

Està previst que el premi als autors del curtmetratge guanyador es lliuri durant l'acte de celebració de la festivitat de Sant Tomàs.
 

Curtmetratge solidari per a Mans Unides