Servicio del alumni

Nuestro apartado de servicio al alumni es un punto de encuentro para el desarrollo personal y profesional. Ponemos el foco en el desarrollo de nuestros alumnos.

馃帗 Servei de Alumni | Universitat Abat Oliba CEU

El nostre apartat de servei al alumni 茅s un punt de trobada per al desenvolupament personal i professional. Posem el focus en el desenvolupament dels nostres alumnes.

girl
Servei d'Alumni
Punt de trobada per al desenvolupament personal i professional
Trobada Anual
Alumni
 

Benvinguda

Benvinguts al Servei d'Alumni. Oferim un punt de trobada per a tota la comunitat d'antics alumnes de la nostra universitat on trobar desenvolupament personal i professional. Trobar脿s una 脿mplia oferta d'activitats adequades per a qualsevol de les teves necessitats. Algunes de les m煤ltiples activitats que oferim s贸n:

 • Orientaci贸 professional perqu猫 desenvolupis la teva carrera o accedeixis a nous llocs de treball
 • Formaci贸 cont铆nua per desenvolupar compet猫ncies fonamentals
 • Trobades amb altres alumni per gaudir, intercanviar experi猫ncies i fer networking
 • Publicacions exclusives amb not铆cies i testimonis que s贸n del teu inter猫s
 • Descomptes comercials que facilitaran el teu dia a dia

CEU Alumni

Com a membre de la comunitat d'alumni de la Universitat Abat Oliba CEU, tamb茅 passes a ser membre de la comunitat CEU Alumni, i, per tant, podr脿s accedir als avantatges globals que t'oferim com a grup CEU:

 • Acc茅s a descomptes i promocions
 • Utilitzaci贸 d'espais universitaris
 • Targeta banc脿ria
 • Carnet alumni CEU

Si has actualitzat les teves dades recentment, rebr脿s a casa teva el carnet CEU Alumni sense cap cost d'enviament ni manteniment. En cas contrari, nom茅s has de completar aquest formulari per rebre'l com m茅s aviat millor.

Tamb茅 pots mantenir-te informat sobre tota l'oferta de serveis, activitats i avantatges per a l'alumni CEU a trav茅s de la seva p脿gina web.

CEU ALUMNI

L'Agrupaci贸

Davant el creixement de la Universitat, l'Agrupaci贸 d'Antics Alumnes es converteix en un element clau, en un s貌lid aval d'experi猫ncies adquirides i d'猫xits obtinguts. La seva missi贸 es compr猫n com un centre neur脿lgic i punt de trobada dels professionals, alumnes i exalumnes, per optimitzar les relacions i contribuir al seu desenvolupament hum脿 i professional.

L'Agrupaci贸 d'Antics Alumnes va n茅ixer amb la missi贸 de cohesionar, donar suport, enfortir i poder establir relacions entre els Antics Alumnes.

Fins de l'Agrupaci贸
Junta gestora

La Junta Gestora de l'Agrupaci贸, constitu茂da el 2017, exerceix una funci贸 cr铆tica, consultiva, de suport i promoci贸 de la Universitat Abat Oliba CEU.

Membres de la Junta Gestora

 • Blanca Deiros Llensa. Publicitat 2006. Presidenta
 • Jes煤s Mar铆a Ruiz L贸pez. Dret 2006. Vicepresident
 • Juan Miguel Dom铆nguez Ventura. Dret 1978. Vocal
 • C茅sar A. Gibernau Ausi贸. Econ貌miques 1978. Vocal
 • Josep Maria Coronas Guinart. Dret 1981. Vocal
 • Josep Bad铆a S谩nchez. Econ貌miques 1985. Vocal
 • Juan Antonio Roger Gamir. Dret 1986. Vocal
 • Vicen莽 Clavell Hern谩ndez. Dret 1987. Vocal
 • Pere Padr贸 Rich. Econ貌miques 1991. Vocal
 • Elena Tarragona Fern谩ndez. ADE+Dret 2004. Vocal
 • Enrique Rovira del Canto. Dret 1980. Vocal
 • Mar铆a Ares Anfruns Nomen. Psicologia 2008. Vocal
 • Aix铆 mateix s贸n membres de la Junta Gestora el rector, el gerent i el responsable del Servei d'Alumni de la universitat. Aquest 煤ltim exercint el c脿rrec de secretari de la Junta.

Contacta amb nosaltres

Vols fer alguna consulta, proposta o suggeriment? Creus que hi ha res que es podria millorar? Vols participar en alguna activitat? La nostra vocaci贸 茅s de donar-te un servei de qualitat, i per aix貌 volem atendre les teves necessitats i escoltar la teva opini贸.

Si vols donar-te d'alta o actualitzar les teves dades de contacte, escriu-nos un missatge a alumni@uao.es i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible. Recorda que ser a la nostra xarxa amb les dades actualitzades t'ajudar脿 a:

 • Beneficiar-te de descomptes i promocions exclusives
 • Participar en activitats de creixement personal i professional
 • Con猫ixer tota l'actualitat de la teva universitat
 • I moltes altres activitats que seran del teu inter猫s
 

Comunitat

Aprofita l鈥檕portunitat d鈥檌ntegrar-te activament en una de les comunitats alumni m茅s grans d鈥橢uropa. Mantingues el contacte amb els teus amics i companys mitjan莽ant activitats d鈥檕ci o de networking i deixa que sorgeixin noves oportunitats professionals..

Utilitza els recursos globals que trobar脿s en els nostres chapters internacionals i participa en els premis que la instituci贸 atorga als nostres alumni.

NETWORKING

Volem que aprofitis l'avantatge de formar part d'una de les comunitats alumni m茅s grans d'Europa. Per a aix貌 organitzem activitats en les quals pots retrobar-te amb

antics companys o professors, i tamb茅 con猫ixer a noves persones que poden obrir-te noves oportunitats personals i professionals.

Trobada Anual

La Universitat Abat Oliba CEU organitza anualment la Trobada Alumni. En aquest esdeveniment t'oferim la possibilitat de retrobar-te amb antics companys de promoci贸, professors i personal administratiu.

Tamb茅 pots con猫ixer persones d'altres promocions i itineraris. D'aquesta manera podr脿s ampliar el teu cercle personal i professional, i beneficiar-te de les noves oportunitats que puguin sorgir.
.

Sopar de promoci贸

Des del Servei d'Alumni, t'animem a organitzar el teu sopar de promoci贸 perqu猫 puguis retrobar-te amb les persones amb les quals vas conviure a classe durant diversos anys. La Universitat et facilitar脿 l'espai i el material que necessitis.

Tots junts podreu gaudir d'un sopar agradable en les nostres instal路lacions. 脡s la millor oportunitat per recordar vells moments i posar-se al dia despr茅s de tants anys.

Per informar-te o organitzar un sopar de promoci贸 - alumni@uao.es

Chapters

Si tens pensat establir-te fora d鈥橢spanya o si ja hi resideixes, et pot interessar con猫ixer m茅s l鈥檃ctivitat dels nostres chapters. En aquests moments tenim a la teva disposici贸 els seg眉ents:

 • Grup CEU Alumni 鈥 Espanya
 • Chapter Internacional CEU Alumni 鈥 Per煤
 • Chapter internacional CEU Alumni 鈥 Col貌mbia

Si resideixes o residir脿s a algun altre pa铆s que no apareix a la llista i t鈥檃gradaria ajudar-nos a seguir creixent, contacta amb nosaltres i explica鈥檔s la teva idea.

M茅s informaci贸 - alumni@uao.es

Premis i reconeixements

Premis CEU 脕ngel Herrera

Amb aquest premi, el CEU vol recon猫ixer les persones que, dins del col路lectiu d鈥橝lumni CEU, hagin destacat per la seva traject貌ria o acci贸 personal (o a trav茅s d鈥檜na organitzaci贸) amb la realitzaci贸 d鈥檜n projecte que hagi impulsat la construcci贸 d鈥檜na societat m茅s justa i fraterna, mitjan莽ant el servei del b茅 com煤, seguint el nostre ideari. Si creus que mereixes aquest premi, o coneixes alg煤 que el mereixi, contacta amb nosaltres i fes-nos saber l鈥檈xposici贸 de motius.

Premis Jaume Brufau

La Universitat Abat Oliba CEU estableix un Premi Anual amb el nom de Premi Jaume Brufau i Prats, en mem貌ria de qui fou Consiliari de la Universitat i Catedr脿tic de Filosofia del Dret. La UAO CEU vol mostrar la seva consci猫ncia de la vinculaci贸 de la traject貌ria acad猫mica i personal del Dr. Jaume Brufau i Prats amb els valors de dignitat de la persona i promoci贸 del b茅 com煤, que s贸n tamb茅 valors impulsats per la Universitat. Es premiar脿 a persones, grups de persones o institucions que representin el comprom铆s amb aquests valors en el seu desenvolupament i recorregut, en el marc de la societat catalana.

Des del 10 de gener fins al 20 de febrer de cada any, podran presentar a Secretaria General de la Universitat la candidatura que creguin necess脿ria, amb una explicaci贸 dels motius que inspiren aquesta sol路licitud i amb el suport documental que creguin convenient.

M茅s informaci贸 - alumni@uao.es

Oci

esports

cor

teatre i comunicaci贸

Teatre

El grup de teatre de la Universitat obre la seva activitat a tots els alumni. Durant les sessions es prepararan obres que seran representades i es rebr脿 formaci贸 orientada a la interpretaci贸. La participaci贸 茅s gratu茂ta, amb l'煤nica aportaci贸 de 30 鈧 en concepte de reserva de pla莽a que s贸n retornats en finalitzar el curs, havent superat una assist猫ncia m铆nima del 80 % de les sessions, que es desenvolupen els divendres en horari de migdia. El comprom铆s amb l'assist猫ncia 茅s fonamental de cara a l'猫xit del treball a l'obra i les futures representacions. Les admissions tenen lloc a l'inici del curs (setembre-octubre).

 
M茅s informaci贸
alumni@uao.es
Taller de comunicaci贸

El taller t茅 format de seminaris mensuals durant els quals es treballen diferents t猫cniques de comunicaci贸. Es treballar脿 la gesti贸 de les emocions, preparaci贸 del cos, projecci贸 de la veu i altres instruments imprescindibles per a la comunicaci贸 amb un auditori.

 
M茅s informaci贸
alumni@uao.es

societat de debat

La Societat de Debat de la Universitat Abat Oliba CEU obre les seves portes a tots els antics alumnes perqu猫 potenci茂n les seves habilitats de comunicaci贸.

Les classes estan orientades de forma totalment pr脿ctica, aplicant t猫cniques de learning by doing, en un ambient proactiu, respectu贸s i am猫. Les sessions s贸n setmanals i en horari de migdia. Existeixen dos grups en funci贸 del nivell de l'alumne.

Algunes de les t猫cniques que es treballen a les classes amb l'art de la persuasi贸, el control de les emocions i les pors i la gesti贸 de la

comunicaci贸 verbal i no verbal. Tamb茅 s'ensenyen t猫cniques per al desenvolupament de discursos irrefutables a trav茅s de la metodologia ARE.

Per als antics alumnes, aquesta activitat suposa l'oportunitat de potenciar les seves compet猫ncies professionals orientades a activitats com la venda, la presentaci贸 de projectes, la comunicaci贸 amb un equip de treball o presentacions davant d'un auditori, entre altres.

 
M茅s informaci贸
alumni@uao.es

voluntariat

Els nostres valors ens impulsen a col路laborar amb aquells que ho necessiten. Si sents la necessitat d'aportar el teu temps i el teu esfor莽 per a altres persones, tenim moltes possibilitats per oferir-te perqu猫 puguis aconseguir-ho i sentir-te realitzat. Algunes de les entitats amb qu猫 pots col路laborar s贸n:

 • Get your Dreams
 • Fundaci贸 Ared
 • Fundaci贸 Esc贸
 • Ni帽os sin Barreras
 • Casal dels Infants
 • ASTE BCN
 • Fundaci贸 Gun茅
 
M茅s informaci贸
alumni@uao.es

pastoral

La Universitat Abat Oliba CEU 茅s una expressi贸 educativa dels principis en qu猫 es basa l'Associaci贸 Cat貌lica de Propagandistes. Donat el car脿cter cat貌lic de la nostra universitat, posem a disposici贸 dels nostres alumni el Servei de Pastoral com a complement a la seva activitat personal i professional. D'aquesta manera contribu茂m al desenvolupament espiritual de la nostra comunitat i oferim un punt de suport.

Pots participar en els serveis religiosos oferts per la Universitat, com per exemple la missa di脿ria, que t茅 lloc a la capella de la universitat en horari d'11.00 h a 11.30 h.

Tamb茅 pots rebre algun sagrament o cel路lebrar algun esdeveniment religi贸s a la nostra universitat.

 
M茅s informaci贸
alumni@uao.es
OCI A LA CIUTAT

Et mostrem la manera de gaudir i con猫ixer Barcelona, Madrid i Val猫ncia com si fossis un expert. Dissenya la millor experi猫ncia a la ciutat que escullis. Posem a la teva disposici贸 una agenda, una guia de la ciutat i una revista d'esdeveniments pels pr貌xims tres mesos. Amb aquestes eines, tindr脿s la possibilitat de planificar les teves rutes i escapades. Coneixer脿s nous llocs, gaudir脿s de la cultura local, la gastronomia, l'oci i les compres. Diverteix-te sol o en companyia, en parella o en fam铆lia. Descobreix tot el que la ciutat et pot oferir.

Formaci贸

Sabem que la realitat professional 茅s canviant, com ho s贸n molts dels coneixements t猫cnics i competencials que s鈥檌ncorporen constantment a cada disciplina.

脡s per aix貌 que posem a la teva disposici贸 una 脿mplia cartera de formacions, en diversos formats perqu猫 estiguis al dia del format que s鈥檃dapti millor a les teves necessitats.

Lifelong learning - Programa CRECE

El Programa CRECE posa a la disposici贸 de l'alumni una s猫rie d'assignatures concretes en el marc dels nostres itineraris educatius amb la finalitat de reciclar coneixements que han estat oblidats, o de cursar assignatures que la mateixa evoluci贸 de les professions ha obligat a incorporar dins dels plans d'estudi. Pots descarregar tota la informaci贸 a trav茅s d'aquest enlla莽.

Comunicaci贸

Oferta formativaCursSemestreECTSIdiomaPreu
Journalistic Production3r2n6ENG348 鈧
Periodisme Especialitzat I4t1r6CAS/CAT348 鈧
Periodisme Especialitzat II4t2n6ENG348 鈧
Multimedia jorunalism4t2n6ENG348 鈧
Mitjans de Comunicaci贸3r2n6CAS/CAT426 鈧
Creaci贸 i gesti贸 de marques4t1r9CAS/CAT639 鈧
Advertising media planning4t2n6ENG426 鈧

Educaci贸

Oferta formativaCurs

Semestre

ECTSIdiomaPreu
Innovaci贸 Educativa i TIC4t1r6CAS/CAT312 鈧
Metodologia did脿ctica i habilitats docents4t1r6CAS/CAT312 鈧
Content and language integrated learning4t1r6ENG312 鈧
Did脿ctica de la literatura axiol貌gica4t2n6CAS/CAT312 鈧
English language teaching in Primary Education4t1r6ENG312 鈧
Avaluaci贸 psicol貌gica escolar i intervenci贸 psicoeducativa4t1r6CAS/CAT312 鈧

Empresa

Oferta formativaCursSemestreECTSIdiomaPreu
Consolidaci贸 i operacions societ脿ries3r1r3CAS/CAT219 鈧
Auditoria3r2n3CAS/CAT219 鈧
Entrepreneurship4t1r3ENG219 鈧
Strategic management4t2n6ENG438 鈧
Information and communication systems4t1r6ENG438 鈧
E-commerce On-line Marketing3r2n6CAS/CAT426 鈧
Merchandising3r2n3CAS/CAT213 鈧
CRM - Gesti贸 de la cartera de clients4t1r6CAS/CAT426 鈧
Direcci贸 Comercial Sectorial4t2n9CAS/CAT639 鈧
Modalidats de transport i infraestructures (certificaci贸 IATA)1r2n5CAS/CAT285 鈧

Psicologia

Oferta formativaCursSemestreECTSIdiomaPreu
Psicologia de la empresa3r1r6CAS/CAT348 鈧
Psicologia juridica4t1r9CAS/CAT522 鈧
Fonaments del compliment de las penes4t1r6CAS/CAT348 鈧
Teoria de la investigaci贸 criminal2n2n6CAS/CAT348 鈧

Trobades sectorials

Cicles de confer猫ncies, seminaris i afterworks, transversals i espec铆fics, per les diferents 脿rees professionals, amb participaci贸 d鈥檈xperts, taules de debat i participaci贸 del p煤blic. En aquestes jornades podr脿s potenciar les teves habilitats personals i professionals, actualitzar els teus coneixements, aprofundir sobre temes que t鈥檌nteressin i fer networking.

Properes activitats
 • Dret. Pr貌ximament m茅s informaci贸
   

 • Comunicaci贸. Pr貌ximament m茅s informaci贸
   

 
Inscripcions i m茅s informaci贸
alumni@uao.es
脷ltimes activitats realitzades
 • Empresa. Com ser脿 el cotxe del futur?
  Data:  4 de desembre de 2018

 • Comunicaci贸 "La figura DIRCOM multicanal"
  Data: 12 d'abril de 2018

 • Dret "Noves tecnologies i proc茅s penal"
  Data: 13 de febrer de 2018.

 • Psicologia "Coaching executiu i lideratge organitzatiu"
  Data: 18 de gener de 2017
   
 • Empresa "Qu猫 s贸n els blockchain i com ens canviaran la vida"
  Data: 26 d'octubre de 2017

Tallers competencials

Tots els professionals, tant si busquen feina com si ja en tenen, necessiten estar capacitats competencialment. Per aix貌, el Servei de Pr脿ctiques i Ocupaci贸 posa a disposici贸 dels alumni un conjunt de formacions essencials per estar al dia d鈥檋abilitats professionals i compet猫ncies.

Properes activitats
 • T猫cniques efectives de negociaci贸. En el nostre dia a dia sorgeixen moltes ocasions en les quals hem d'arribar a acords amb una altra part, tant en l'脿mbit personal com en el professional. No sempre sabem gestionar aquestes situacions, ja sigui perqu猫 no hem aconseguit els nostres objectius o perqu猫 no hem sabut preparar la negociaci贸.A trav茅s d'aquest taller coneixer脿s les claus per a poder aconseguir les teves metes en la negociaci贸, mantenint una relaci贸 positiva i duradora amb l'altra part. Inscripcons aqu铆.

  Data: 28 de febrer de 2019

 
M茅s informaci贸
alumni@uao.es
脷ltimes activitats realitzades
 • Crea la teva marca personal digital
  Data: 13 de desembre de 2018

 • Taller de creativitat
  Data: 11 d'octubre de 2018

 • LinkedIn Avan莽at
  Data: 17 de juliol de 2018

 • Gesti贸 de la comunicaci贸 en entorns professionals
  Data: 3 i 10 de maig de 2018

 • La veritat 茅s solament una opini贸
  Data: 8 de febrer de 2018

 • L'excel路l猫ncia professional en el nou paradigma laboral
  Data: 14 de desembre de 2017

Masterclasses

La formaci贸 cont铆nua 茅s essencial per al nostre desenvolupament personal i professional. Per aix貌 posem a la disposici贸 dels nostres alumni una s猫rie de classes i activitats puntuals de gran inter猫s que tenen lloc durant el transcurs de les classes que reben els nostres alumnes de graus i postgraus.

Properes activitats
 • Pr貌ximament m茅s informaci贸

 
 
Inscripcions i m茅s informaci贸
alumni@uao.es
脷ltimes activitats realitzades
 • Televisi贸 cultural i transmedia
  18 de maig de 2018

 • Direcci贸 de programes de televisi贸
  9 de mar莽 de 2018

 • Masterclass sobre Agoraf貌bia
  12 de febrer de 2018

 • Creativitat audiovisual, R+D audiovisual
  26 de gener de 2018

 • Digital Communication Week - Intel路lig猫ncia Artificial
  Novembre 2017

 • Noves plataformes de distribuci贸 audiovisual
  Maig de 2017

 

Ocupaci贸

Si ets un professional en actiu, tant si vols canviar d鈥檈mpresa per aprendre en altres sectors, com si vols desenvolupar el teu potencial professional, t鈥檃judarem a trobar el cam铆 que m茅s s鈥檃justi a les teves necessitats i t鈥檃judarem en la planificaci贸 i orientaci贸 de tots els passos que haur脿s de seguir.

Si ets un professional que busca feina, tamb茅 t鈥檃judarem i t鈥檌nformarem perqu猫 trobis un lloc de treball on puguis explotar el teu m脿xim potencial professional.

Si ets una empresa, t鈥檕ferirem la possibilitat de trobar candidats capacitats competencialment i amb una formaci贸 acad猫mica rigorosa que aportar脿 valor a la teva activitat comercial.

M茅s informaci贸 - alumni@uao.es

Borsa de treball

Accedeix a la nostra borsa de treball i descobreix noves oportunitats professionals que puguin encaixar amb les teves necessitats a trav茅s d鈥檃quest enlla莽: borsa de treball.

Programa Outplacement

Tens la vida laboral que desitges? Si no 茅s aix铆, volem ajudar-te! Si creus que ha arribat el moment de provocar un canvi d鈥櫭▁it, d鈥檃conseguir aquella posici贸 de responsabilitat que et mereixes, de treballar en el sector que m茅s t鈥檃passiona o simplement de trobar feina perqu猫 ara no en tens, posem a la teva disposici贸 el nostre Programa OUTPLACEMENT.

El programa et donar脿 les eines necess脿ries perqu猫 aconsegueixis els teus objectius laborals. T鈥檈nsenyarem com funciona el mercat de treball actualment i quines s贸n les millors estrat猫gies per assolir els teus objectius. A trav茅s de sessions formatives clares i amenes aprendr脿s t猫cniques orientades a resultats..

M茅s informaci贸 del programa

Emprenedoria

Estem compromesos amb l鈥檈mprenedoria dels nostres alumni. Per aix貌, posem a la teva disposici贸 accions formatives com el Programa Entrepreneur Essentials, o les activitats de la C脿tedra de Creaci贸 d鈥橢mpreses i Empresa Familiar.

 

Programa Entrepreneur Essentials

Si creus que ha arribat el moment d鈥檈nlairar-se i posar en marxa el teu propi negoci, t鈥檃judem a aconseguir-ho a trav茅s del Programa Entrepreneur Essentials. Durant diverses sessions et donarem les claus necess脿ries perqu猫 puguis convertir aquest somni en una realitat. T鈥檃judarem a entendre i aplicar amb 猫xit al teu projecte els seg眉ents temes:

 • Innovaci贸 i model de negoci
 • Implementaci贸 Lean Startup
 • Aspectes jur铆dics
 • Estrat猫gies de M脿rqueting
 • Control del finan莽ament
 • Gesti贸 de persones

   

Avantatges

A m茅s d'oportunitats per al teu desenvolupament personal i professional, volem anar m茅s enll脿 posant a la teva disposici贸 molts altres avantatges. Descobreix-los a continuaci贸:

CENTRES ESPORTIUS

Espais a la Universitat

Descomptes especials per a alumni en el lloguer dels espais m茅s emblem脿tics de la universitat. Especialment vistosos per a jornades professionals, trobades multitudin脿ries, reunions, formacions i confer猫ncies. Tots els espais estan dotats de serveis t猫cnics complementaris. Altres serveis, com el c脿tering, tamb茅 poden ser inclosos.

Servei de Lleng眉es

El Servei de Lleng眉es ofereix descomptes en cursos presencials, semipresencials i virtuals per als antics alumnes de la UAO CEU que hi estiguin interessats. Alguns d'aquests cursos es realitzen en col路laboraci贸 amb altres institucions d'ensenyament de lleng眉es com el British Council. Per a m茅s informaci贸, visita aquest enlla莽.

Els antics alumnes tamb茅 poden gaudir de descomptes en traduccions i correccions de textos en diverses lleng眉es.

recursos

Oferta Acad猫mica

Avantatges CEU

Formar part del grup educatiu m茅s gran del pa铆s t茅 molts avantatges. Descobreix-ne algunes.

 

Testimonis d'alumni

Blog Community