Alumni | [current-page:pager]UAO CEU

girl
Servei d'Alumni
Punt de trobada per al desenvolupament personal i professional

Benvinguda

Benvinguts al Servei d'Alumni. Oferim un punt de trobada per a tota la comunitat d'antics alumnes de la nostra universitat on trobar desenvolupament personal i professional. Trobaràs una àmplia oferta d'activitats adequades per a qualsevol de les teves necessitats. Algunes de les múltiples activitats que oferim són:

 • Orientació professional perquè desenvolupis la teva carrera o accedeixis a nous llocs de treball
 • Formació contínua per desenvolupar competències fonamentals
 • Trobades amb altres alumni per gaudir, intercanviar experiències i fer networking
 • Publicacions exclusives amb notícies i testimonis que són del teu interès
 • Descomptes comercials que facilitaran el teu dia a dia

Contacta amb nosaltres

Vols fer alguna consulta, proposta o suggeriment? Creus que hi ha res que es podria millorar? Vols participar en alguna activitat? La nostra vocació és de donar-te un servei de qualitat, i per això volem atendre les teves necessitats i escoltar la teva opinió.

Si vols donar-te d'alta o actualitzar les teves dades de contacte, escriu-nos un missatge a alumni@uao.es i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible. Recorda que ser a la nostra xarxa amb les dades actualitzades t'ajudarà a:

 • Beneficiar-te de descomptes i promocions exclusives
 • Participar en activitats de creixement personal i professional
 • Conèixer tota l'actualitat de la teva universitat
 • I altres moltes activitats que seran del teu interès

L'Agrupació

Davant el creixement de la Universitat, l'Agrupació d'Antics Alumnes es converteix en un element clau, en un sòlid aval d'experiències adquirides i d'èxits obtinguts. La seva missió es comprèn com un centre neuràlgic i punt de trobada dels professionals, alumnes i exalumnes, per optimitzar les relacions i contribuir al seu desenvolupament humà i professional.

L'Agrupació d'Antics Alumnes va néixer amb la missió de cohesionar, donar suport, enfortir i poder establir relacions entre els Antics Alumnes.

Fins de l'Agrupació
 • Ser un instrument dinàmic per mantenir una comunicació clara, fluida i transparent entre la Universitat Abat Oliba CEU i els seus antics alumnes.
 • Donar suport a la Universitat en la seva tasca d'aconseguir la millora de les persones i de la societat, afavorint els seus fins educatius i formatius, i alenant el desenvolupament de la investigació i l'ensenyament.
 • Fomentar les relacions professionals i socials entre els Alumni de la Universitat Abat Oliba CEU.
 • Mantenir i fomentar les relacions i la col·laboració de tots els Alumni amb la Universitat Abat Oliba CEU en la consecució dels seus objectius docents, socials i d'investigació.
 • Donar a conèixer la Universitat Abat Oliba CEU i les seves activitats.
 • Ser una eina de reforç, cohesió i foment de l'orgull de pertinença a la "Universitat".
 • Ser una font més de finançament del projecte educatiu de la Universitat Abat Oliba CEU.
Junta gestora

La Junta Gestora de l'Agrupació, constituïda el 2017, exerceix una funció crítica, consultiva, de suport i promoció de la Universitat Abat Oliba CEU.

Membres de la Junta Gestora

 • Blanca Deiros Llensa. Publicitat 2006. Presidenta
 • Jesús María Ruiz López. Dret 2006. Vicepresidente
 • Juan Miguel Domínguez Ventura. Dret 1978. Vocal
 • César A. Gibernau Ausió. Econòmiques 1978. Vocal
 • Josep Maria Coronas Guinart. Dret 1981. Vocal
 • Josep Badía Sánchez. Econòmiques 1985. Vocal
 • Juan Antonio Roger Gamir. Dret 1986. Vocal
 • Vicenç Clavell Hernández. Dret 1987. Vocal
 • Pere Padró Rich. Econòmiques 1991. Vocal
 • Elena Tarragona Fernández. ADE+Dret 2004. Vocal
 • Enrique Rovira del Canto. Dret 1980. Vocal
 • María Ares Anfruns Nomen. Psicologia 2008. Vocal
 • Així mateix són membres de la Junta Gestora el rector, el gerent i el responsable del Servei d'Alumni de la universitat. Aquest últim exercint el càrrec de secretari de la Junta.

Desenvolupament professional

El desenvolupament professional dels nostres antics alumnes és un pilar bàsic per al Servei d'Alumni. Per això et presentem una sèrie d'eines pràctiques que t'ajudaran.

Trobaràs informació sobre la Borsa de Treball i les formacions que el Servei de Pràctiques i Ocupació posa a la teva disposició.

També podràs informar-te sobre les diferents activitats sectorials que periòdicament realitzem orientades als diferents itineraris professionals dels nostres antics alumnes.

Podràs veure alguns dels recursos de la nostra Universitat que estan a la teva disposició i que et poden ajudar. Finalment trobaràs una explicació sobre les activitats en format networking que organitzem per la nostra comunitat.

orientació professional

ocupabilitat

A través del Servei de Pràctiques i Ocupació de la Universitat podràs accedir a una àmplia oferta laboral per al desenvolupament de la teva carrera professional. Compta amb una cartera de més de 2 000 empreses distribuïdes a 76 països i una experiència acumulada de 30 anys. Tot això sota el segell de qualitat de la Universitat Abat Oliba CEU.

Si ets un professional en actiu, tant si vols canviar d'empresa per aprendre a altres sectors, com si vols desenvolupar el teu potencial professional, t'ajudarem a trobar el camí que més s'ajusti a les teves necessitats i t'ajudarem en la planificació i orientació de tots els passos que hauràs de seguir.

Si ets un professional que busca feina, també t'ajudarem i et formarem perquè trobis un lloc de feina en què puguis explotar el teu màxim potencial professional.

Si ets una empresa, t'oferim la possibilitat de trobar candidats capacitats competencialment i amb una formació acadèmica rigorosa que aportaran valor a la teva activitat comercial.

 
Inscripcions i més informació
alumni@uao.es
desenvolupament competencial

Tots els professionals, tant si busquen una feina com si ja la tenen, necessiten estar capacitats competencialment. Per això, el Servei de Pràctiques i Ocupació posa a disposició dels alumni un conjunt de formacions essencials per estar al dia en habilitats professionals i competències.

Pròximes Activitats
 • Tècniques de pensament lateral. 8 de febrer 2018
  La creativitat no s'ensenya sinó que, citant a José María Ricarte, "es contagia".

 • Gestió de la comunicació. 3 i 10 de maig 2018
  Com comuniquem habitualment a la nostra feina? Quins problemes solem tenir? Podríem millorar en alguns aspectes per tal de connectar millor amb els nostres clients i guanyar en eficiència? L'emoció quin paper hi juga?.

 • LinkedIn avançat. 28 de juny 2018
  LinkedIn constitueix una eina essencial en l'activitat professional tant de persones com d'empreses. Pot ajudar-nos a la captació de nous clients, a l'organització d'esdeveniments, a promocionar una empresa o simplement a augmentar la xarxa de contactes.
Inscripcions i més informació
alumni@uao.es
Activitats realitzades
 • L'excel·lència professional en el Nou Paradigma Laboral.

  El món laboral ha experimentat canvis importants que afecten a la vida de les persones. En aquest context és important trobar el correcte sentit professional a les nostres vides

 • Creació de Blocs

  Actualment els blocs són una eina capaç d'influir sobre les persones i condicionar els seus hàbits. La gestió d'un bloc té certes complexitats tècniques que s'han de conèixer. A més, l'èxit d'un bloc es basa en molts factors, com ara el contingut, el moment de la publicació o la forma de comunicar.

 • Entrenant l'èxit

  Per què les persones d'èxit aconsegueixen el que es proposen i la resta no? La diferència està en l'actitud optimista. T'ensenyem a tenir hàbits saludables com tenir metes clares, aprendre llenguatge positiu, posició corporal, alimentació, somni, practicar l'agraïment, tenacitat i treball continu. Taller competencial a càrrec de Maite Vallet, experta en optimisme i que contagia la seva passió per viure la vida amb sentit. Posa la part més pràctica de la neurociència vida amb sentit. Posa la part més pràctica de la neurociència al servei dels seus tallers. Convençuda del poder de la intuïció i la intenció, el leitmotiv del seu projecte és que les persones aprenguem a viure més conscientment.

Activitats sectorials

Cicles de conferències, seminaris i afterworks, transversals i específics, per les diferents àrees professionals, amb participació d'experts, taules de debat i participació del públic. En aquestes jornades podràs potenciar les teves habilitats personals i professionals, actualitzar els teus coneixements, aprofundir sobre temes del teu interès i fer networking.

Pròximes activitats
 • Esdeveniment Sectorial de Dret. 'Noves tecnologies i procés penal'. 8 de març de 2018, Saló de Graus. L'espectacular desenvolupament de les noves tecnologies ha propiciat l'aparició tant de renovades formes de delinqüència lligades a l'ús de les mateixes com de nous instruments de recerca del delicte. Així els fluxos d'informació generats pels sistemes de comunicació telemàtica adverteixen de les possibilitats que es troben a l'abast del delinqüent, però també proporcionen poderoses eines de recerca als poders públics. Sorgeix així la necessitat de trobar un delicat equilibri entre la capacitat de l'Estat per fer front a una fenomenologia criminal de nou encuny i l'espai d'exclusió que el nostre sistema constitucional garanteix a cada ciutadà enfront de tercers. Sobre aquestes qüestions podrem conversar amb Manuel Marchena.

 • Esdeveniment Sectorial de Comunicació. 12 d'abril de 2018, Saló de Graus

Últimes activitats realitzades
 • 'Coaching executiu i lideratge organitzatiu'.
  El coaching, metodologia de treball provinent de l'àmbit esportiu, aporta una nova manera d'enfocar el desenvolupament professional per al creixement de les organitzacions, un nou enfocament que prioritza l'important enfront del secundari, que integra expectatives, motivacions, persones, equips i estratègies empresarials. Basat a incrementar la consciència de les nostres conductes i la autorresponsabilitat, juntament amb eines i tècniques específiques, s'ha convertit en un sistema integral per desenvolupar el talent de les persones en el seu rol professional, innovar en estratègies i tàctiques de desenvolupament d'equips amb alts índexs de satisfacció, aportant clars beneficis estratègics i personals.

 • ‘Canviarà Blockchain la nostra vida?’
  A causa de l'abast que se li pronostica al "Blockchain", el Servei d'Alumni ha organitzat una sessió temàtica sobre aquest assumpte. Què és? Com va sorgir? Quines aplicacions podria tenir? Quins reptes té davant sí? Són algunes de les preguntes a les quals es va donar resposta.

 • Esdeveniment sectorial de Comunicació - ‘Influencers: entre la informació i la publicitat

  Amb la irrupció de les xarxes socials i les noves plataformes, han aparegut formes diferents de comunicar. Aquest fenomen ha donat lloc també a noves categories dins del món de la comunicació, a més de la transformació de les tradicionals. Per tractar aquest assumpte es comptarà amb la participació de la directora de Tecnologia de El País y de desenvolupament d'Internent a la Fundació La Caixa, Lola Pardo, l'escriptora foodie i instagramer, Marta Sanahuja 'Delicious Martha', la fashion journalist i instagramer, Carla Hinojosa, i la SM&PR Account Executive en BeAgency i fashion instagramer, Aretha Fuster 'Aretha la Galeta'. Moderarà el professor de Comunicació de la nostra universitat, David Andreu.

 • Claus de coaching per al sector legal

  El sector jurídic necessita persones adaptades a les noves exigències del sector. Liderar i dirigir el despatx amb eficàcia, saber regular les emocions en situacions de major pressió i urgència, així com construir vincles de confiança i empatia amb clients i col·laboradors d'altres àrees, són alguns dels reptes als quals ha d'enfrontar-se el professional del sector legal. En aquesta conferència es van donar algunes claus i consells, per millorar aquests i altres aspectes fonamentals en el dia a dia del professional jurídic. Berta Santos Rouco, que ha estat la ponent de la trobada sectorial de alumni de Dret.

 • Com aconseguir el teu lloc com a psicòloga/o amb Teràpia Breu

  La Teràpia Breu és una pràctica important en l'àmbit de la Psicologia. Victor Amat, director de CETEBREU i president de l'Associació Espanyola de Teràpia Breu va parlar sobre el tema acompanyat de Xavier Flotats, alumni de la UAO CEU i director del centre de Teràpia Breu InterAction.

Formació contínua

El lifelong learning o formació contínua és essencial per al nostre desenvolupament personal i professional. Per això posem a disposició dels nostres alumni una sèrie de classes i activitats puntuals de gran interès que tenen lloc en el transcurs de les classes que reben els nostres alumnes.

Pròximes Activitats
 • Creativitat audiovisual, R+D audiovisual
  Data: 26 de gener de 2018, de 16.00 a 20.00 h.
  Aula: Autoaprenentatge
  Descripció: aquest seminari capacita als estudiants per desenvolupar processos creatius de manera dinàmica. A través de l'estudi de casos reals s'aprofundirà en les tècniques més habituals per a la creació de continguts per a Televisió, Cinema, Publicitat i Internet. Així mateix, es coneixeran els processos estratègics de generació de contingut, explotació de grups de creativitat i assimilació de formats audiovisuals a través de processos de Recerca i Desenvolupament audiovisual.
   
 • Masterclass sobre Psicopatologia
  Data: 12 de febrer de 2018, de 15.00 a 20.00 hores.
  Aula: carrer Londres 38. Unitat Terapèutica d'Atenció Psicològica, situada a les consultes externes de l'Hospital Sagrat Cor
  Descripció: en el marc de l'assignatura de Trastorns de Personalitat i Trastorns Mentals en Adults dels alumnes del grau de Psicologia, el Dr. Joan Seguí oferirà una classe magistral sobre Agorafòbia en la qual a més vindrà una persona afectada pel trastorn i explicarà la malaltia des de la seva experiència personal. Els presents podran tenir una sessió clínica en directe. El Dr. Seguí és el Cap de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Sagrat Cor. Es prega puntualitat per no interrompre la dinàmica de la sessió.
   
 • Direcció de programes de televisió
  Data: 9 de març de 2018, de 16.00 a 20.00 h.
  Aula: Carrer Londres 28. Unitat Terapèutica d'Atenció Psicològica, situada a les consultes externes de l'Hospital Sagrat Cor
  Descripció: En el marc de l'assignatura de Psicopatologia dels alumnes del grau de Psicologia, el Dr. Joan Seguí oferirà una classe magistral sobre Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) en la qual a més vindrà una persona afectada pel trastorn i explicarà la malaltia des de la seva experiència personal. Els presents podran tenir una sessió clínica en directe. Es prega puntualitat per no interrompre la dinàmica de la sessió.
   
 • Televisió cultural i transmedia
  Data: 18 de maig de 2018, de 16.00 a 20.00 h.
  Aula: Autoaprenentatge
  Descripció: seminari dedicat l'estructura i oferta del mercat televisiu de programes especialitzats, culturals i transmedia a través de l'estudi de cas, el seu sistema de funcionament, la manera com s'organitzen i planifiquen els continguts i com interactuen amb l'audiència.
 
Inscripcions i més informació
alumni@uao.es
Últimes activitats realitzades
 • Digital Communication Week - 'Intel·ligència artificial' Amb la Innovation Product Manager de Telefónica Innovation, Carla Cuesta i el head of new technologies and monetization a imaginBank, Didac Angulo
  Novembre de 2017
 • Digital Communication Week - 'Intel·ligència artificial' Amb Ramón López de Mántaras, director d'Intel·ligència Artificial en CSIC
  Novembre de 2017
 • Digital Communication Week - 'Intel·ligència artificial' Amb Javier Anguiano, Industry Manager en Google Espanya
  Novembre de 2017
   
 • Noves plataformes de distribució audiovisual
  Maig de 2017
 • Nuke
  Maig de 2017

 • Documental creatiu
  Abril de 2017

 • Introduction to the Common Law
  Març de 2017

 • L'Arbitratge Marítim a Londres
  Març de 2017

 • Seminari de Suïcidologia
  Febrer de 2017

 • I+D audiovisual
  Novembre 2016

 • Barcelona International Summer School in Maritime Law
  Juliol 2016

 • Branded Content, storytelling y transmedia
  Maig 2016

 • e-Sports, el negoci de la competició de videojocs
  Abril 2016

NETWORKING

La Universitat Abat Oliba CEU organitza anualment la Trobada de Alumni. En aquest esdeveniment t'oferim la possibilitat de retrobar-te amb antics companys de promoció, professors i personal administratiu. També pots conèixer persones d'altres promocions i itineraris. D'aquesta manera podràs ampliar el teu cercle personal i professional, i beneficiar-te de les noves oportunitats que puguin sorgir.

Et convidem a la X edició de la Trobada Anual d'Alumni - 7 de juny a les 19.00 hores a la nostra universitat. Punt de trobada on puguis reprendre antics contactes, reviure experiències i debatre sobre temàtiques d'interès. A aquest esdeveniment comptarem amb professionals i experts de referència per debatre sobre els reptes de la transformació digital.

Des del Servei d'Alumni, t'animem a organitzar el teu sopar de promoció perquè puguis retrobar-te amb les persones amb qui vas conviure a classe durant diversos anys. La Universitat et facilitarà l'espai i el material que necessitis. Tots junts podreu gaudir d'un sopar agradable a les nostres instal·lacions. És la millor oportunitat per recordar vells moments i posar-se al dia després de tants anys.

Per informar-te o organitzar un sopar de promoció
alumni@uao.es

recursos

Biblioteca

Accedeix a la nostra biblioteca i utilitza tots els seus recursos: tota mena de llibres especialitzats sobre diverses disciplines, narrativa genèrica, premsa nacional i internacional, revistes impreses, publicacions electròniques i fins i tot préstec de pel·lícules. Tot això dotat dels millors espais de lectura i amb fotocopiadora / impressores d'autoservei.

També podràs accedir al catàleg en línia i a una àmplia base de dades virtual sobre qüestions jurídiques, economicofinanceres, etc.

Aula MAC i Sala d'Ordinadors

La universitat disposa d'una aula amb ordinadors MAC amb un software audiovisual molt potent i d'una altra aula amb ordinadors de sobretaula amb software ofimàtic. Es tracta de dos espais excel·lents en els quals es pot treballar i connectar-se a Internet. Els alumni poden utilitzar els ordinadors de totes dues aules.

Desenvolupament personal

En aquesta secció podràs veure el conjunt d'activitats socioculturals que organitzem per als antics alumnes. Entre elles descobriràs nombroses activitats culturals i esportives, i també podràs saber més sobre les trobades que s'organitzen per a les diferents promocions que han passat per aquesta universitat.

Entre les activitats culturals més destacades, apareixen les organitzades per la Pastoral, Voluntariat, Teatre, Cor i Societat de Debat. També apareixen diverses activitats esportives que t'ajudaran a mantenir-te en forma portant una vida saludable.

esports

Lligues de futbol

Participació en lligues de futbol d'horari nocturn (21.00 h a 23.00 h) a les modalitats Futbol-sala i Futbol 7, categories masculina i femenina.

Running

Carrera universitària UNIRUN, oberta a totes les universitats catalanes. Es tracta d'una competició individual anual en què cada participant representa a la seva oportunitat. Té una distància de 6 779 metres, igualant la distància de les clàssiques regates angleses Cambridge-Oxford.

Tot i que la part classificatòria de la competició només està oberta als alumnes en actiu, els alumni podran participar representant la nostra universitat.

Més informació
alumni@uao.es
Altres esports

Els alumni poden participar en altres competicions de multitud d'esports, amb possibilitat de formar part de la classificació o sense depenent del torneig, però amb la possibilitat de representar la universitat.

També pot sol·licitar l'organització o participació en alguna mena d'activitat esportiva ad hoc, prèvia valoració de la seva viabilitat des del Servei d'Esports.

Més informació
alumni@uao.es
Universitat Saludable

La Universitat Abat Oliba CEU és la primera universitat privada catalana en formar part de la Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables (REUS). Seguint els principis d'aquesta xarxa, el Servei d'Esports posa a disposició de l'alumni un servei gratuït de mesurament de paràmetres saludables, el coneixement del qual és fonamental per poder desenvolupar un pla d'acció cap a una vida més saludable.

Més informació

L'alumni també pot aprofitar la gran experiència i àmplia xarxa del Servei d'Esports per sol·licitar informació sobre esdeveniments, activitats esportives i altres qüestions.

Més informació
alumni@uao.es

cor

Participació en el Cor de la Universitat amb assajos setmanals al migdia. El nostre cor té una presència destacada a la majoria dels actes que es realitzen: concerts de Nadal, actes acadèmics, Diada de Sant Jordi, etc.

L'alumni podrà obtenir formació tècnicovocal i interpretar obres clàssiques i modernes.

Per participar-hi no es requereix una formació tècnica especialitzada. Simplement és necessari tenir interès musical.

Més informació
alumni@uao.es

teatre i comunicació

Teatre

El grup de teatre de la Universitat obre la seva activitat a tots els alumni. Durant les sessions es prepararan obres que seran representades i es rebrà formació orientada a la interpretació. La participació és gratuïta, amb l'únic aport de 30 € en concepte de reserva de plaça que són retornats en finalitzar el curs, havent superat una assistència mínima del 80 % de les sessions, que es desenvolupen els divendres en horari de migdia. El compromís amb l'assistència és fonamental de cara a l'èxit del treball a l'obra i les futures representacions. Les admissions tenen lloc a l'inici del curs (setembre-octubre).

Més informació
alumni@uao.es
Taller de comunicació

El taller té format de seminaris mensuals durant els quals es treballen diferents tècniques de comunicació. Es treballarà la gestió de les emocions, preparació del cos, projecció de la veu i altres instruments imprescindibles per a la comunicació amb un auditori.

Més informació
alumni@uao.es

societat de debat

La Societat de Debat de la Universitat Abat Oliba CEU obre les seves portes a tots els antics alumnes perquè potenciïn les seves habilitats de comunicació.

Les classes estan orientades de forma totalment pràctica, aplicant tècniques de learning by doing, en un ambient proactiu, respectuós i amè. Les sessions són setmanals i en horari de migdia. Existeixen dos grups en funció del nivell de l'alumne.

Algunes de les tècniques que es treballen a les classes amb l'art de la persuasió, el control de les emocions i les pors i la gestió de la

comunicació verbal i no verbal. També s'ensenyen tècniques per al desenvolupament de discursos irrefutables a través de la metodologia ARE.

Per als antics alumnes, aquesta activitat suposa l'oportunitat de potenciar les seves competències professionals orientades a activitats com la venda, la presentació de projectes, la comunicació amb un equip de treball o presentacions davant d'un auditori, entre altres.

Més informació
alumni@uao.es

voluntariat

Els nostres valors ens impulsen a col·laborar amb aquells que ho necessiten. Si sents la necessitat d'aportar el teu temps i el teu esforç per a altres persones, tenim moltes possibilitats que oferir-te perquè puguis aconseguir-ho i sentir-te realitzat. Algunes de les entitats amb què pots col·laborar són:

 • Get your Dreams
 • Fundació Ared
 • Fundació Escó
 • Niños sin Barreras
 • Casal dels Infants
 • ASTE BCN
 • Fundació Guné
Més informació
alumni@uao.es

pastoral

La Universitat Abat Oliba CEU és una expressió educativa dels principis en què es basa l'Associació Catòlica de Propagandistes. Donat el caràcter catòlic de la nostra universitat, posem a disposició dels nostres alumni el Servei de Pastoral com a complement a la seva activitat personal i professional. D'aquesta manera contribuïm al desenvolupament espiritual de la nostra comunitat i oferim un punt de suport.

Pots participar en els serveis religiosos oferits per la Universitat, com per exemple la missa diària, que té lloc a la capella de la universitat en horari d'11.00 h a 11.30 h.

També pots rebre algun sagrament o festejar algun esdeveniment religiós a la nostra universitat.

Més informació
alumni@uao.es

Avantatges

CENTRES ESPORTIUS

En el seu interès per fomentar l'esport i la vida sana, la universitat posa a disposició dels alumni una sèrie de descomptes i beneficis que podran gaudir a diversos centres esportius.

Espais a la Universitat

Descomptes especials per a alumni en el lloguer dels espais més emblemàtics de la universitat. Especialment vistosos per a jornades professionals, trobades multitudinàries, reunions, formacions i conferències. Tots els espais estan dotats de serveis tècnics complementaris. Altres serveis, com el càtering, també poden ser inclosos.

Servei de Llengües

El Servei de Llengües ofereix descomptes en cursos presencials, semipresencials i virtuals per als antics alumnes de la UAO CEU que hi estiguin interessats. Alguns d'aquests cursos es realitzen en col·laboració amb altres institucions d'ensenyament de llengües com el British Council. Per a més informació, visita aquest enllaç.

Els antics alumnes també poden gaudir de descomptes en traduccions i correccions de textos en diverses llengües.

recursos

Biblioteca

Accedeix a la nostra biblioteca i utilitza tots els seus recursos*: tota mena de llibres especialitzats sobre diverses disciplines, narrativa genèrica, premsa nacional i internacional, revistes impreses, publicacions electròniques i fins i tot préstec de pel·lícules. Tot això dotat dels millors espais de lectura i amb fotocopiadora / impressores d'autoservei.

També podràs accedir al catàleg en línia i a una àmplia base de dades virtual** sobre qüestions jurídiques, economicofinanceres, etc.

*: exceptuant els préstecs interbibliotecaris
**: no accessible de manera remota, solament des de la biblioteca

Aula MAC i Sala d'Ordinadors

La universitat disposa d'una aula amb ordinadors MAC amb un software audiovisual molt potent i d'una altra aula amb ordinadors de sobretaula amb software ofimàtic. Es tracta de dos espais excel·lents en els quals es pot treballar i connectar-se a Internet. Els alumni poden utilitzar els ordinadors de totes dues aules.

Oferta Acadèmica

Els avantatges comercials per a antics alumnes s'estenen a la nostra oferta formativa (graus, màsters, postgraus, cursos d'especialització i cursos d'estiu) de la següent manera:

 • Estudis realitzats per un antic alumne o fill d'antic alumne: 10 % de descompte.
 • Estudis realitzats per un antic alumne, els 3 primers anys des que va acabar els estudis (descompte per continuïtat d'estudis): 20 % de descompte.

CEU Alumni

Com a membre de la comunitat d'alumni de la Universitat Abat Oliba CEU, també passes a ser membre de la comunitat CEU Alumni, i, per tant, podràs accedir als avantatges globals que t'oferim com a grup CEU:

 • Accés a descomptes i promocions
 • Utilització d'espais universitaris
 • Targeta bancària
 • Carnet alumni CEU

Si has actualitzat les teves dades recentment, rebràs a casa teva el carnet CEU Alumni sense cap cost d'enviament ni manteniment. En cas contrari, només has de completar aquest formulari per rebre'l com més aviat millor.

També pots mantenir-te informat sobre tota l'oferta de serveis, activitats i avantatges per a l'alumni CEU a través de la seva pàgina web.

CEU ALUMNI

Testimonis de alumni