🎓 Emprenedoria | Universitat Abat Oliba CEU

girl
Aprendre a emprendre
Emprenedoria

Emprenedoria

PRESENTACIÓ

L'emprenedoria és una activitat que requereix una sèrie de coneixements, diverses competències i molta actitud. Donat el seu caràcter multidisciplinari, a la UAO CEU facilitem la preparació tècnica necessària, bé en forma d'assignatura dins la formació obligatòria d'un grau, o bé en forma de tallers, conferències o activitats extra acadèmiques.

Les competències de l'emprenedor emanen dels valors intrínsecs de la nostra metodologia docent: esforç, capacitat de superació, anàlisi crítica, treball en equip, resolució de problemes i moltes altres. Són habilitats que els alumnes utilitzen habitualment en el desenvolupament de la seva etapa acadèmica.

Però l'essencial és tenir l'actitud adequada per enfrontar-se amb èxit al repte d'emprendre un projecte. La UAO CEU destaca per la seva dedicació constant a promoure l'entusiasme necessari i posar tots els recursos a disposició dels nostres alumnes perquè puguin desenvolupar-se amb èxit com a professionals en l'àmbit de l'emprenedoria.

CLUB D'EMPRENEDORS

El Club d'Emprenedors té com a principal objectiu incentivar l'emprenedoria dins de la nostra Universitat. Es tracta d'un Club que va néixer per iniciativa dels mateixos estudiants, que tenien una inquietud per “aprendre a emprendre” noves empreses. Com tots sabem, l'emprenedoria en una societat en determina la prosperitat i per això la Universitat hi ha de donar suport i facilitar aquesta creació.

El Club realitza diferents activitats durant el curs acadèmic, com tallers per a desenvolupar habilitats empresarials, xerrades d'emprenedors que expliquen les seves experiències, debats, visites a empreses, premis a l'emprenedoria i tot el que els diferents participants desitgin proposar. En aquest sentit, el Club està sempre obert a diverses iniciatives dels mateixos estudiants.

A més, és important saber que es tracta d'una activitat transversal. És a dir, l'emprenedoria és patrimoni de tots els emprenedors, i per això el Club compta amb la participació dels estudiants que desitgin col·laborar, ja siguin de Direcció d'Empreses, de Màrqueting, de Dret, de Periodisme, de Psicologia, etc.

A partir del curs 2019-2020, la nova junta del Club d'Emprenedors estarà formada pels alumnes següents:

President: Jimson Anderly López Varas, estudiant del grau en Publicitat i Relacions Públiques

Vicepresidenta: Irene Zhengnan Palomeque Sánchez, estudiant del grau en Publicitat i Relacions Públiques

Directora de projectes: Anaïs Sala Felix, estudiant del grau en Publicitat i Relacions Públiques

Més informació: clubemprenedors@uao.es


Participa en la 10 º edición del BCN DIGITAL CHALLENGE 

“Emprender es un arte” 

Demuestra tu talento y reúne a tu equipo para participar en esta nueva edición del BCN digital Challenge, las ideas ganadores ganaran 400€ .
El evento se desarrollará en un formato híbrido, la parte del desarrollo de la idea se hará en forma digital y la presentación de los finalistas mediante una gala presencial el día 24 de marzo de 2022 en la Universitat Abat Oliba CEU.

¿Cómo se desarrollará el BCN digital Challenge?

Primera fase:
La inscripción estará abierta desde el 22 de febrero hasta el 3 de marzo de 2022, mediante un formulario de google forms. 
En esta edición los participantes deben elegir uno de los dos retos propuestos y desarrollar una solución tecnológica.
¿Cuáles son los retos?
- Salud mental y Tecnología 
- Movilidad Sostenible 

Segunda fase: 

La elaboración de los proyectos se desarrollará del 7 al 11 de marzo y la entrega de las ideas se hará el día 13 de marzo a las 11:59 Am. 
Así es, tendrás solo ¡Una semana! para poner a prueba tu potencial y elaborar una gran idea, si llegas a tener problemas en el planteamiento de ella, no te preocupes, 
contarás con asesoramiento profesional por parte de nuestro patrocinador WOW! Startups. 

¿Quién es WOW startups?  
Es la incubadora de startups y la aceleradora de proyectos de empresa para jóvenes emprendedores, que ha innovado los procedimientos del desarrollo y los conceptos de consolidación utilizando herramientas transversales y valores actualizados a nuestros tiempos. 

Tercera fase: 
La presentación de las ideas finalistas y la Gala será el día 24 de marzo, misma que tendrá una gran galería de obras de arte de artistas barceloneses, ¿Por qué? porque el emprendimiento es un arte. Disfrutarás de esta experiencia en el Aula Magna de la Universitat Abat Oliba CEU. 

Condiciones general de participación: 
Solo podrán participar estudiantes de grado matriculados en alguna universidad del territorio español. 
No deberá haber más de tres personas por equipo. 
Solo se puede presentar una idea por grupo. 
Si en una idea propuesta se detecta plagio o no se encuentra una cita oficial, será descalificada.