🎓 Salutacions del rector | Universitat Abat Oliba CEU

La Universitat Abat Oliba CEU no es limita a presentar una excel·lent oferta acadèmica, també proporciona l'oportunitat de rebre una formació integral. 

Qui som
Més de 40 anys d'història
 

SALUTACIÓ DEL RECTOR

Us vull donar la benvinguda més cordial a la Universitat Abat Oliba CEU!

Formem una comunitat universitària d’estudiants, de professors i investigadors, i de personal d’administració i serveis, provinents de diversos països, en un ambient internacional i multilingüe.

Ser estudiant aquí és viure una experiència d’estudis, art i natura en un edifici artístic, acabat el 1926 per l’arquitecte Bernardí Martorell, situat al costat de la Torre Bellesguard d’Antoni Gaudí i al peu del Tibidabo.

Som una universitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que concep la formació com la transmissió de coneixements en les dimensions científica i personal. Ens esforcem per donar la millor atenció als estudiants i ens comprometem amb el seu projecte personal.

En aquesta universitat, la persona és l’element central del procés formatiu. Això comporta, no només impartir la millor formació, sinó també implicar-se a fons en els estudiants i les seves inquietuds. Algunes de les iniciatives que més ens identifiquen es caracteritzen per ser projectes en què l’alumnat pren el protagonisme, sempre amb el suport de la Universitat.

Amb la nostra dedicació, volem ser fidels al nostre lema, “Viam sapientiae monstrabo” ('et guiaré pel camí de la saviesa') (Llibre dels Proverbis, 4, 11), i als nostres fundadors de l’Associació Catòlica de Propagandistes.

Benvinguts!

Rafael Rodríguez-Ponga
Rector de la Universitat Abat Oliba CEU

rector