Procés d’admissió on s’avaluen les capacitats dels candidats internacionals.

La Universitat Abat Oliba CEU realitza un procés d’admissió on s’avaluen les capacitats i les aptituds dels candidats internacionals en relació a la carrera escollida.

girl
Procés d'admissió internacional màsters i postgraus

procés d'admissió internacional

Abans d’iniciar el procés d’Admissió llegeix detingudament les següents indicacions:

La Universitat Abat Oliba CEU realitza un procés d’admissió on s’avaluen les capacitats i les aptituds dels candidats en relació a la carrera escollida. A continuació s’indiquen els passos a seguir per sol·licitar l’admissió:

1. SOL·LICITUD D'ADMISSIÓ

Pots tramitar la sol·licitud de la plaça mitjançant el Portal del Futur Alumne. El portal et sol·licitarà que segueixis aquests passos:

 • Indicar les teves dades personals i acadèmiques
 • Seleccionar data i hora per realitzar les proves d’accés a la Universitat (Skype)

Enviar la documentació acreditativa:

 • Còpia del passaport
 • Còpia del títol de Llicenciat / Diplomat / Enginyer
 • Certificat acreditatiu dels estudis universitaris cursats de la universitat d’origen
 • Currículum
 • Formulari d’admissió específic per programa
 • Traducció jurada pels títols oficials

Tota la documentació requerida pot ser enviada per les següents vies:

Email: enviar els documents escanejats a masters@uao.es
Fax: 93 254 09 12
Per carta: Enviant la documentació a l’atenció del Departament de Màsters i Postgraus a la adreça postal de la Universitat.
C/ Bellesguard, 30. 08022 – Barcelona

 

2. ENTREVISTA D'ADMISSIÓ

La Comissió d’Admissió avalua les sol·licituds i, com a part del procés, té una entrevista personal amb els candidats, on s’analitza el potencial desenvolupament del candidat al programa. Aquesta prova podrà ser realitzada presencialment o a través d’Skype.

Criteris de selecció:

 • Expedient acadèmic
 • Experiència professional
 • Altres estudis afins al màster
 • Entrevista personal
 • Qüestionari personal

La Universitat comunica el resultat de l’Admissió mitjançant un correu electrònic.

3. RESERVA DE PLAÇA

Si la teva admissió ha sigut favorable, podràs realitzar una reserva de plaça a la Universitat Abat Oliba CEU.

La reserva de plaça garanteix una plaça a la Universitat mentre acabes el curs i obtens tots els requisits necessaris per realitzar la matrícula.

La reserva internacional té un cost d’entre 500 € i 1 500 € (en funció del programa) que es descompta de l’import total de la matrícula del primer curs.

Podràs realitzar el pagament de la reserva de plaça via online al Portal del Futur Alumne, mitjançant targeta de crèdit.

L’admissió al programa només és pel curs acadèmic que el candidat sol·licita.

4. CONFIRMACIÓ / COMUNICACIÓ DE L'ADMISSIÓ DEFINITIVA

Un cop realitzats tots els tràmits anteriors, rebràs la teva Credencial d’Admissió mitjançant carta segellada remesa per correu al teu domicili, així com per mitjà d’un correu electrònic. En aquesta Credencial d’Admissió seràs informat del procediment per la formalització de la teva matrícula definitiva a la Universitat Abat Oliba CEU.

La Universitat Abat Oliba CEU et facilitarà per mitjà d’aquesta carta l’obtenció del visat d’estudis, en cas de ser necessari. També t’ajudarà amb tots els tràmits necessaris un cop iniciat el màster a Espanya (NIE, targeta sanitària...).

Per això has de posar-te en contacte amb el servei de Màsters i Postgraus de la Universitat a: masters@uao.es

Beques i ajuts internacionals

 • International Early Enrolment

  20 beques del 10 % per a candidats internacionals que obtinguin l'admissió abans del 20 de maig i que realitzin un pagament únic.

Serveis d'Acollida Internacional

La Universitat Abat Oliba CEU posa a la teva disposició els següents serveis d’acollida:

 • Documentació d’identificació personal: t’ajudem a gestionar tota la documentació d’identificació personal necessària per residir a Espanya: NIE, visat, empadronament, etc.
 • Gestió de la documentació necessària per a la matrícula: gestionem tota la documentació acadèmica internacional, tant si és la credencial de la UNED  com l’homologació dels títols preuniversitaris o universitaris del país d’origen
 • Gestió de l’allotjament: suport i ajuda durant la cerca d’allotjament a Barcelona, bé sigui en residències universitàries o en apartaments o pisos compartits d’estudiants
 • Targeta sanitària i Seguretat Social: t’ajudem a donar-te d’alta mèdica al centre mèdic (CAP) que et correspongui
 • Gestions personals: t’assessorem durant la contractació de telefonia mòbil, títols de transport i durant l’obertura de comptes bancaris, així com durant la tramitació del Carnet Jove per a menors de 25 anys, que dóna accés a descomptes en transports, biblioteques, cinemes i llocs d’oci
 • Suport i gestió per a la sol·licitud de beques oficials: Equitat – Agaur, Beca General i qualsevol tipus de beca a escala estatal

 

 
CONTACTE
Si vols més informació sobre el nostre servei d’acollida, pots contactar amb el Servei d’Informació i Orientació de la Universitat futurosalumnos@uao.es o masters@uao.es

VIURE A BARCELONA

Situada al nord-est d’Espanya, Barcelona és la capital de Catalunya i primera zona econòmica d’Espanya. La població de la ciutat és superior al milió i mig d’habitants, mentre que el nombre d’habitants de tot Catalunya és de més de 7 milions de persones.

Per la seva ubicació a la vora del Mediterrani, Barcelona gaudeix d’un clima càlid i acollidor, amb temperatures agradables durant tot l’any.

Avui, Barcelona és una ciutat moderna, cosmopolita i de gran dinamisme. És una ciutat còmoda, feta a la mida de les persones i per a les persones.

La Universitat Abat Oliba CEU està situada a la part alta de Barcelona, un districte que ofereix espais tranquils per a la concentració estratègica d’activitats intensives en coneixement. És on subjeu un model de ciutat que conviu amb altres universitats, així com equipaments i zones verdes properes a la Serra de Collserola.

L'idioma de la UAO CEU és majoritàriament l'espanyol, a diferència de la resta d'universitats catalanes, ja que formem part del grup educatiu més gran d'àmbit estatal, el CEU, amb 24 centres i diverses universitats. També podràs trobar diversos graus bilingües amb docència en anglès.

Informació pràctica sobre Barcelona:

A més, et presentem unes propostes perquè gaudeixis de tota l'oferta d'oci i cultura de Barcelona:

Com arribar a la Universitat?

autobús

El bus 60, el 196 i el 123 ("bus del barri"): tenen una parada a les portes de la universitat. També hi ha altres línies amb parades properes: 22, 30, 58, 64, 66, 17, 73 i 75.

ferrocarrils de la generalitat de catalunya

L'estació de Ferrocarrils Catalans més propera és : U7 Avinguda Tibidabo. (Des d'aquí pots arribar caminant a la universitat en 10 minuts.)

Assegurança mèdica

Tots els estudiants que realitzen una estada temporal a l’Abat Oliba CEU han de tenir una assegurança mèdica que els cobreixi durant la totalitat de l’estada a la nostra Universitat. Has d’enviar un document acreditatiu d’aquesta assegurança (fotocòpia) juntament amb la teva application.

Si ets estudiant d’un país de l’Espai Econòmic Europeu (països de la Unió Europea, Islàndia, Liechtenstein i Noruega) i tens dret a la Seguretat Social al teu país d’origen, has de tramitar la targeta sanitària europea (que substitueix el formulari E-111 E-128). Aquest formulari és expedit per les autoritats de la sanitat pública del teu país i dóna dret a tenir a Espanya les prestacions d’assistència sanitària.

Si ets un/a estudiant procedent d’un país que no pertany a l’Espai Econòmic Europeu, has d’informar-te sobre si existeix un acord mèdic entre la Seguretat Social del teu país i l’espanyola (és el cas d’alguns països de l'Amèrica Llatina). Si existeix aquest acord, hauràs de dirigir-te a les autoritats de la sanitat pública del teu país per tramitar el document corresponent i, així, tenir dret a les prestacions d’assistència sanitària a Espanya.

Si ets un estudiant que no es troba en cap dels supòsits anteriors, hauràs de contractar una assegurança mèdica privada que et cobreixi durant la teva estada a Catalunya. Et recomanem que demanis un document a la teva companyia d’assegurances, si és possible en espanyol, català, anglès o francès, en el qual consti aquesta cobertura.

El sistema sanitari

Barcelona disposa d'un dels millors sistemes sanitaris a escala europea i mundial. El sistema públic de salut és d'accés universal i gratuït, i es canalitza a través de dues vies:

 • Els Centres d'Atenció Primària (CAP). Ofereixen assistència sanitària de forma gratuïta per a qualsevol malaltia o vacuna. Et correspon un CAP concret en funció del teu domicili. També tindràs accés a les farmàcies disponibles. Has de saber que existeixen diverses farmàcies a Barcelona obertes 24/365, i una majoria amb horari de 9.00 h a 22.00 h.
 • Els hospitals públics. Com a estudiant estranger, únicament has de dirigir-te a un hospital en cas d'urgència real. Per a malalties comunes has d'acudir al CAP.
Cost de la vida

Per orientar-te en les despeses mensuals que puguis tenir, et proporcionem una estimació. Allotjament: 300 € - 500 € en pis compartit, o de 700 € a 1400 € en residència d'estudiants. Menjar: 200 €. Transport: 50 €. Altres despeses: 200 €

Bancs i targetes de crèdit

Barcelona compta amb una àmplia xarxa d'oficines bancàries (normalment obertes pels matins i tardes dels dijous) i caixers automàtics disponibles les 24 h. Has de tenir en compte que per poder obrir un compte bancari hauràs d'obtenir abans la teva targeta NIE

.
Wifi

La UAO CEU facilita l'accés gratuït a la xarxa wifi a tots els seus estudiants internacionals. Es poden obtenir l'usuari i la contrasenya a Gestió Acadèmica.

A més, la ciutat de Barcelona disposa d'una xarxa wifi accessible en obert, amb més de 700 punts de connexió a tota la ciutat. No és necessari registrar-se prèviament per accedir a “Barcelona WiFi”. Connectant a través d'aquests punts, tindreu accés directe a mapes de la ciutat, guies de transport i informació útil de l'Ajuntament de Barcelona.

Calendaris i festius

Al llarg de tot l'any se celebren diverses festivitats. Algunes se celebren a tota Espanya, altres només a Catalunya, i fins i tot algunes a escala municipal. Tots els alumnes internacionals reben el calendari acadèmic on s'especifiquen aquests dies festius, abans de la seva arribada a la ciutat.

Els horaris i hàbits també acostumen a diferir respecte a altres cultures. Així, per exemple:

 • Les tendes i comerços obren de dilluns a dissabte per la tarda, si bé hi ha molts forns de pa i tendes de queviures oberts els diumenges per tota la ciutat.
 • Normalment, el comerç obre de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h. Els grans magatzems o les tendes del centre de Barcelona romanen oberts al migdia i acostumen a tancar entre les 20.30 i les 21.30 h.
 • Els locals acostumen a tenir el següent horari d'àpats:
  • Esmorzar: entre les 9.00 h i les 11.00 h.
  • Dinar: de 14.00 h a 16.00 h (àpat principal del dia)
  • Sopar: de 21.00 h a 22.30 h.
 • Els restaurants i hotels ofereixen horaris més amplis. A més, a qualsevol bar de la ciutat es poden degustar les típiques tapes a qualsevol hora.
 • Jornades laborals: per norma general, una jornada laboral estàndard comença a les 8.00 h - 9.00 h, amb un descans per dinar entre les 14.00 h - 16.00 h i finalitza entre les 18.00 i les 19.30 h, en funció del temps destinat al dinar.
Altres webs interessants