🎓 Admissió internacional de grau | Universitat Abat Oliba CEU

La Universitat Abat Oliba CEU realitza un procés d’admissió on s’avaluen les capacitats i les aptituds dels candidats en relació al grau escollit.

girl
Procés d'admissió internacional graus

procés d'admissió internacional

La Universitat Abat Oliba CEU segueix un procés d'admissió 100 % online propi i complementari a les PAU o a qualsevol altra via d'accés a la universitat. En aquest procés s'avaluen les capacitats i les aptituds dels candidats en relació amb la carrera escollida. Es basa en una prova d'admissió online* que cal fer en paral·lel a la selectivitat i que es pot fer abans de les PAU.

*Els estudiants que hagin obtingut una nota igual o superior a 8 a primer de batxillerat estaran exempts de les proves d'admissió.

1. TRAMITACIÓ DE LA SOL·LICITUD

Pots tramitar la sol·licitud de la plaça mitjançant el Portal del Futur Alumne. El portal et demanarà les dades personals i acadèmiques, i et sol·licitarà fer les proves d'accés online.

2. PROVES D'ADMISSIÓ

Hauràs de fer una prova d'admissió 100 % online i gratuïta que inclou un qüestionari de cultura general i un altre de coneixements vinculats a la carrera sol·licitada.

En cas d'optar a un grau bilingüe, se't requerirà una prova de nivell d'anglès també online.

3. DOCUMENTACIÓ PER PRESENTAR

Per poder ser preadmès o preadmesa a la UAO CEU, cal que hagis pujat al portal la documentació acreditativa següent:

 • fotocòpia del DNI/NIE o passaport
 • certificat escolar de les qualificacions de batxillerat (les de primer curs i les notes parcials de segon curs fins al moment de fer la sol·licitud) o de CFGS

Si sol·licites l'accés des d'una altra carrera universitària, caldrà enviar una còpia oficial de l'expedient universitari (CAP) degudament segellada per la universitat d'origen. I també caldrà adjuntar-hi tots els programes corresponents a les assignatures cursades.

4. COMUNICACIÓ DE LA PREADMISSIÓ

En el termini màxim d'una setmana, la Universitat et comunicarà el resultat de la prova d'admissió mitjançant correu electrònic, SMS i també per carta.

Per saber en tot moment l’estat de la teva sol·licitud pots entrar al Portal del Futur Alumne i accedir a l’opció consulta el teu procés d'admissió.

5. RESERVA DE PLAÇA

Si la teva admissió ha estat favorable, podràs fer una reserva de plaça a la Universitat Abat Oliba CEU.

La reserva et garanteix una plaça a la Universitat mentre acabes el curs i obtens tots els requisits necessaris per fer la matrícula, ja sigui aprovar les PAU, obtenir el títol de CFGS o un altre dels requisits establerts.

La reserva té un cost de 1.500 €, que es descompten de l’import total de la matrícula del primer curs.

Podràs fer-ne el pagament via online al Portal del Futur Alumne mitjançant targeta de crèdit, o bé per ingrés bancari mitjançant un full d’autoliquidació que podràs presentar a qualsevol oficina de CaixaBank o del Banco Santander.

La reserva de plaça és susceptible de devolució en el cas que no complissis tots els requisits establerts per la legislació vigent per ingressar al sistema universitari espanyol.

 

DESISTIMENT DE RESERVA

S'estableix fins al 30 de juny com a període de desistiment de la reserva de plaça perquè puguis reservar-la ara amb totes les garanties.

**Termini subjecte a canvis en el calendari oficial de matriculació.

6. SOL·LICITUD D'AJUTS A L'ESTUDI

Si desitges sol·licitar un ajut a l’estudi, hauràs de fer-ho en el període indicat a la carta de preadmissió. És molt important no superar aquest termini per poder sol·licitar-ho.

7. ADMISSIÓ I MATRÍCULA

Un cop finalitzats els estudis que donen accés a la universitat, els hauràs d’acreditar aportant la documentació següent (a través del Portal del Futur Alumne):

 • fotocòpia de les notes de batxillerat o equivalent
 • certificat de les PAU, credencial de la UNED, certificat del CFGS o equivalent

Quan hagis fet tots aquests tràmits, rebràs la teva credencial d'admissió mitjançant correu electrònic, un SMS i una carta a casa teva. En aquesta credencial se t'informarà del procediment per formalitzar la matrícula online a la Universitat Abat Oliba CEU.

SERVEIS D'HOSPITALITY

La Universitat Abat Oliba CEU ofereix als seus estudiants internacionals un exclusiu paquet de serveis perquè els resulti al màxim de còmode i senzill arribar a Barcelona i incorporar-se a la Universitat.

El Servei d'Informació i Orientació Acadèmica t'ajudarà en tot moment resolent-te qualsevol dubte que et pugui sorgir.

Serveis d'Hospitality per a alumnes de Grau oferts per agència especialitzada:

 

icono
HOMOLOGACIÓ DE DOCUMENTACIÓ

Rebràs assistència i acompanyament en tot el procés d'homologació dels estudis preuniversitaris al sistema espanyol.

icono
DOCUMENT D'IDENTITAT D'ESTRANGER

Fem les gestions i t'acompanyem durant tot el procés per obtenir la targeta d'identitat d'estranger (TIE), necessari per residir a Espanya.

icono
COMPTE BANCARI

Et tramitem una cita amb el banc per a l'obertura d'un compte bancari a nom teu.

icono
TARGETA TELEFÒNICA SIM

Rebràs una SIM amb un número espanyol que et donarà accés a trucades i connexió a internet.

 

Tarifa


Aquest servei no és opcional i s'abona juntament amb la reserva de plaça. El paquet té un cost de 500 euros, en els quals s'inclouen els serveis mencionats. Un cop abonat el servei, no es retornarà*.

*La cancel·lació del servei per part de l'estudiant abans del 21 de juny donarà dret a un reemborsament determinat.

 

Com puc contractar aquest servei?

Si esteu interessats en accedir al paquet d'Hospitality, primer heu d'iniciar i superar amb èxit el procés d'admissió en el grau del vostre interès. Un cop hagis estat preadmès, podràs abonar-lo juntament amb la reserva de la plaça en un únic pagament. A partir d´aquest moment el nostre Servei d´Informació i Orientació Acadèmica contactarà amb tu.

- Si no s'ha realitzat el pagament de la taxa ni s'ha proporcionat el resguard de l'aplicació de l'homologació, es procedirà a la devolució dels 500€ dels honoraris.

- En el cas d'haver abonat la taxa d'homologació, però no s'ha registrat el procés d'aplicació, es reemborsaran 290 Euros. - Quan s'hagi registrat el procés d'aplicació de l'homologació, es realitzarà un reemborsament de 120 euros. A més, s'enviarà la credencial d'homologació tant a la universitat com a l'estudiant, quan sigui emesa.

- En el cas que el visat sigui rebutjat, però s'hagi sol·licitat l'homologació, la devolució serà de 120 euros. S'enviarà la credencial d'homologació a la universitat i a l'estudiant després de la seva emissió.

- Si el visat és rebutjat i no s'ha sol·licitat l'homologació, es procedirà a la devolució dels 500€ dels honoraris.

 

Serveis addicionals oferts per la Universitat Abat Oliba CEU:

 

icono
ALLOTJAMENT

T'ajudem a buscar allotjament posant-te en contacte amb els nostres proveïdors: habitacions en residències universitàries, col·legis majors o pisos per compartir.

icono
DOCUMENTACIÓ PER AL VISAT

Si necessites sol·licitar un visat d'estudiant per cursar un títol a Barcelona, t'enviarem per missatger la teva carta d'admissió.

icono
ASSEGURANÇA MÈDICA

T'oferim condicions avantatjoses en la contractació d'una assegurança mèdica privada.

icono
MÉS INFORMACIÓ:

Informació i Orientació Acadèmica

Universitat Abat Oliba CEU

Telèfon: +34 93 253 72 00

WhatsApp: +34 91 106 24 73

E-mail: [email protected]


Descarregar informació

VIURE A BARCELONA

Situada al nord-est d’Espanya, Barcelona és la capital de Catalunya i primera zona econòmica d’Espanya. La població de la ciutat és superior al milió i mig d’habitants, mentre que el nombre d’habitants de tot Catalunya és de més de 7 milions de persones.

Per la seva ubicació a la vora del Mediterrani, Barcelona gaudeix d’un clima càlid i acollidor, amb temperatures agradables durant tot l’any.

Avui Barcelona és una ciutat moderna, cosmopolita i de gran dinamisme. És una ciutat còmoda, feta a la mida de les persones i per a les persones.

La Universitat Abat Oliba CEU està situada a la part alta de Barcelona, un districte que ofereix espais tranquils per a la concentració estratègica d’activitats intensives en coneixement. És on rau un model de ciutat que conviu amb altres universitats, així com equipaments i zones verdes properes a la serra de Collserola.

Informació pràctica sobre Barcelona:

A més, et presentem unes propostes perquè gaudeixis de tota l'oferta d'oci i cultura de Barcelona:

Com arribar a la Universitat?

autobús

El bus 60, el 196 i el 123 (Bus del Barri) tenen una parada a les portes de la Universitat. També hi ha altres línies amb parades properes: les 22, 30, 58, 64, 66, 17, 73 i 75.

ferrocarrils de la generalitat de catalunya

L'estació de Ferrocarrils Catalans més propera és l'L7 Avinguda Tibidabo, des d'on pots arribar caminant a la universitat en 10 minuts.

Assegurança mèdica

Si ets estudiant d’un país de l’Espai Econòmic Europeu (països de la Unió Europea, Islàndia, Liechtenstein i Noruega) i tens dret a la seguretat social al teu país d’origen, has de tramitar la targeta sanitària europea (que substitueix el formulari E-111 E-128). Aquest formulari l'expedeixen les autoritats de la sanitat pública del teu país i dona dret a tenir a Espanya les prestacions d’assistència sanitària.

Si ets un o una estudiant procedent d’un país que no pertany a l’Espai Econòmic Europeu, has d’informar-te sobre si hi ha un acord mèdic entre la seguretat social del teu país i l’espanyola (és el cas d’alguns països de l'Amèrica Llatina). Si existeix aquest acord, hauràs de dirigir-te a les autoritats de la sanitat pública del teu país per tramitar el document corresponent i, així, tenir dret a les prestacions d’assistència sanitària a Espanya.

Si ets un estudiant que no es troba en cap dels supòsits anteriors, podràs contractar una assegurança mèdica privada que et cobreixi durant l'estada a Catalunya. Et recomanem que demanis un document a la teva companyia d’assegurances (si és possible, en espanyol, català, anglès o francès), en el qual consti aquesta cobertura.

El sistema sanitari

Barcelona disposa d'un dels millors sistemes sanitaris a escala europea i mundial. El sistema públic de salut és d'accés universal i gratuït, i es canalitza a través de dues vies:

 • Els centres d'atenció primària (CAP). Ofereixen assistència sanitària de forma gratuïta per qualsevol malaltia o vacuna. Et correspon un CAP concret en funció del teu domicili. També tindràs accés a les farmàcies disponibles. Has de saber que a Barcelona hi ha diverses farmàcies obertes 24/365, i una majoria amb horari de 09:00 a 22:00.
 • Els hospitals públics. Com a estudiant estranger, únicament has de dirigir-te a un hospital en cas d'urgència real. Per malalties comunes has d'acudir al CAP.
Cost de la vida

Per orientar-te en les despeses mensuals que puguis tenir, et proporcionem una estimació. Allotjament: 300 € - 500 € en pis compartit, o de 700 € a 1.400 € en residència d'estudiants. Menjar: 200 €. Transport: 50 €. Altres despeses: 200 €

Bancs i targetes de crèdit

Barcelona disposa d'una àmplia xarxa d'oficines bancàries (normalment obertes cada matí i les tardes dels dijous) i caixers automàtics disponibles les 24 hores. Has de tenir en compte que per poder obrir un compte bancari hauràs d'obtenir abans la teva targeta NIE.

Wi-Fi

La UAO CEU facilita l'accés gratuït a la xarxa Wi-Fi a tots els seus estudiants internacionals. Es pot obtenir l'usuari i la contrasenya a Gestió Acadèmica.

A més, la ciutat de Barcelona disposa d'una xarxa Wi-Fi accessible en obert, amb més de 700 punts de connexió en tota la ciutat. No és necessari registrar-s'hi prèviament per accedir a Barcelona WiFi. Connectant-se a través d'aquests punts, tindreu accés directe a mapes de la ciutat, guies de transport i informació útil de l'Ajuntament de Barcelona.

Calendaris i festius

Al llarg de tot l'any se celebren diverses festivitats. Algunes se celebren a tot Espanya, d'altres només a Catalunya, i fins i tot algunes a escala municipal. Tots els alumnes internacionals reben el calendari acadèmic, en el qual s'especifiquen aquests dies festius, abans d'arribar a la ciutat.

Els horaris i hàbits també acostumen a diferir respecte a altres cultures. Així, per exemple:

 • Les botigues i comerços obren de dilluns a dissabte a la tarda, si bé hi ha molts forns de pa i botigues de queviures oberts els diumenges per tota la ciutat.
 • Normalment, el comerç obre de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00. Els grans magatzems o les botigues del centre de Barcelona estan oberts al migdia i acostumen a tancar entre les 20:30 i les 21:30.
 • Els locals acostumen a tenir l'horari d'àpats següent:
  - Esmorzar: entre les 09:00 i les 11:00
  - Dinar: de 14:00 a 16:00 (àpat principal del dia)
  - Sopar: de 21:00 a 22:30
 • Els restaurants i hotels ofereixen horaris més amplis. A més, en qualsevol bar de la ciutat es poden degustar les típiques tapes a qualsevol hora.
 • Jornades laborals: per norma general, una jornada laboral estàndard comença a les 08:00-09:00, amb un descans per dinar entre les 14:00 i les 16:00, i acaba entre les 18:00 i les 19:30, en funció del temps destinat al dinar.
Altres webs interessants


Experiències
UAO CEU