🎓 Els auditors celebren el seu dia

El Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya va celebrar el passat 4 de novembre el Dia de l'Auditor. És una jornada de per a reconèixer la contribució dels auditors i reflexionar sobre el futur de la professió. Durant aquesta celebració, es va lliurar el premi Auditor Distingit. Enguany, el reconeixement es va lliurar de manera col·lectiva als professionals de l'auditoria en general. A més, es van formalitzar les distincions als col·legiats que complien 25 anys d'antiguitat.

Fecha: divendres, 12 de novembre de 2021 a las 17:15h

Els auditors celebren el seu dia

El Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya va celebrar el passat 4 de novembre el Dia de l'Auditor. És una jornada de per a reconèixer la contribució dels auditors i reflexionar sobre el futur de la professió.

Durant aquesta celebració, es va lliurar el premi Auditor Distingit. Enguany, el reconeixement es va lliurar de manera col·lectiva als professionals de l'auditoria en general. A més, es van formalitzar les distincions als col·legiats que complien 25 anys d'antiguitat.

La jornada va incloure dues taules rodones: una sobre el caràcter multidisciplinari de la professió i una altra sobre ètica, valors i auditoria. En la inauguració, van intervenir el president de l'Institut de Censors Jurats de Comptes d'Espanya, Ferran Rodríguez, i el president del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, Antoni Gómez.

En les seves respectives intervencions, van posar l'accent en la importància que l'auditor compti amb una formació sòlida i actualitzada. En aquest context, es va fer esment a la contribució que des de fa anys la nostra universitat fa a través del màster en Auditoria de Comptes i Comptabilitat.
 

Els auditors celebren el seu dia