馃帗 Vocal titular del Consell Escolar de l'Estat

El Consell d'Universitats va aprovar recentment el nomenament de la rectora de la nostra universitat, Eva Perea, com a vocal titular del Consell Escolar de l'Estat

Fecha: dijous, 27 de setembre de 2018 a las 13:00h

Vocal titular del Consell Escolar de l'Estat

El Consell d'Universitats va aprovar recentment el nomenament de la rectora de la nostra universitat, Eva Perea, com a vocal titular del Consell Escolar de l'Estat. La designaci贸 es va produir en el context de l'煤ltima reuni贸 plen脿ria del Consell, que es va celebrar a mitjans aquest mes, sota la presid猫ncia del ministre Ci猫ncia, Innovaci贸 i Universitats, Pedro Duque.

L'elecci贸 d'Eva Perea es va realitzar a proposta de la Confer猫ncia de Rectors d'Universitats Espanyoles (CRUE), que inclo茂a la designaci贸 de la nostra rectora entre els dos vocals titulars 鈥搉'hi ha altres dos de suplents-. La proposici贸 va ser ratificada pel Consell d'Universitats.

Perea s'integra en un 貌rgan en qu猫 estan representats els diferents sectors relacionats amb l'脿mbit educatiu. Entre les compet猫ncies que t茅 el Consell Escolar de l'Estat, s'inclouen funcions consultives, d'assessorament i de proposta de mesures al Govern sobre temes pertanyents al camp de l'educaci贸.

A m茅s, els membres del Consell Escolar de l'Estat, emeten dict脿mens sobre projectes de normes educatives amb anterioritat a la seva aprovaci贸 per les c脿meres, el Govern o el Ministeri d'Educaci贸, segons els casos. Tamb茅 茅s responsabilitat del Consell la publicaci贸 anual de l''Informe sobre l'estat del sistema educatiu', un document que sol incloure propostes de millora aprovades en el si d'aquest 貌rgan. Instituci贸 d'脿mbit estatal, el Consell Escolar de l'Estat 茅s el punt de conflu猫ncia i integraci贸 dels consells escolars auton貌mics.

 

Vocal titular del Consell Escolar de l'Estat