馃帗 Adobe obre llic猫ncies per ajudar l鈥檈nsenyament online

Durant aquest confinament, les classes online s贸n una soluci贸 per seguir amb el curs escolar. Malauradament, quan aquesta situaci贸 no s鈥檋avia desenvolupat molts alumnes utilitzaven les aplicacions dels ordinadors de La universitat per fer treballs; i fins ara, molts dels estudiants no tenien acc茅s a aquestes plataformes.

Fecha: divendres, 27 de mar莽 de 2020 a las 14:15h

Adobe obre llic猫ncies per ajudar l鈥檈nsenyament online

Durant aquest confinament, les classes online s贸n una soluci贸 per continuar el curs escolar. Malauradament, quan aquesta situaci贸 no s鈥檋avia produ茂t, molts alumnes utilitzaven les aplicacions dels ordinadors de la Universitat per fer treballs i, fins ara, molts dels estudiants no tenien acc茅s a aquestes plataformes.

Per facilitar el seguiment del curs escolar, Adobe ha canviat la pol铆tica de llic猫ncies i ha autoritzat l鈥櫭簊 de les aplicacions tant en els equips personals dels estudiants com en els dels professors.

Mentre duri el confinament, tots tindrem acc茅s a aquestes llic猫ncies i, una vegada finalitzat, Adobe tallar脿 l鈥檃cc茅s a les aplicacions, de manera que quedaran inoperatives. Si per la vostra feina quotidiana en necessiteu alguna, la podeu instal路lar al vostre equip personal mentre duri el confinament.

El Servei d鈥橧nform脿tica de la Universitat ha posat a disposici贸 de tots els alumnes un manual per instal路lar-les a Windows, encara que per als usuaris de MAC els passos a seguir s贸n molt similars. El document es pot trobar a CampusNet > Personal > 脌rea d鈥橝rxius > Inform脿tica > Adobe CC.

Adobe obre llic猫ncies per ajudar l鈥檈nsenyament online