🎓 Adobe obre llicències per ajudar l’ensenyament online

Durant aquest confinament, les classes online són una solució per seguir amb el curs escolar. Malauradament, quan aquesta situació no s’havia desenvolupat molts alumnes utilitzaven les aplicacions dels ordinadors de La universitat per fer treballs; i fins ara, molts dels estudiants no tenien accés a aquestes plataformes.

Fecha: divendres, 27 de març de 2020 a las 13:15h

Adobe obre llicències per ajudar l’ensenyament online

Durant aquest confinament, les classes online són una solució per continuar el curs escolar. Malauradament, quan aquesta situació no s’havia produït, molts alumnes utilitzaven les aplicacions dels ordinadors de la Universitat per fer treballs i, fins ara, molts dels estudiants no tenien accés a aquestes plataformes.

Per facilitar el seguiment del curs escolar, Adobe ha canviat la política de llicències i ha autoritzat l’ús de les aplicacions tant en els equips personals dels estudiants com en els dels professors.

Mentre duri el confinament, tots tindrem accés a aquestes llicències i, una vegada finalitzat, Adobe tallarà l’accés a les aplicacions, de manera que quedaran inoperatives. Si per la vostra feina quotidiana en necessiteu alguna, la podeu instal·lar al vostre equip personal mentre duri el confinament.

El Servei d’Informàtica de la Universitat ha posat a disposició de tots els alumnes un manual per instal·lar-les a Windows, encara que per als usuaris de MAC els passos a seguir són molt similars. El document es pot trobar a CampusNet > Personal > Àrea d’Arxius > Informàtica > Adobe CC.

Adobe obre llicències per ajudar l’ensenyament online