馃帗 Welcome聽Session聽per a alumnes internacionals聽

El dia 4 de setembre la nostra universitat organitza una聽Welcome聽Session聽per a donar la benvinguda als alumnes internacionals que cursessin amb nosaltres un o dos semestres.聽聽

Fecha:


  • Comienza: divendres, 04 de setembre de 2020 a las 09:00h
  • Finaliza: divendres, 04 de setembre de 2020 a las 14:00h
Lugar:


  • Aula Magna
Contacto

Welcome聽Session聽per a alumnes internacionals聽

El dia 4 de setembre la nostra universitat organitza una Welcome Session per donar la benvinguda als alumnes internacionals que cursaran amb nosaltres un o dos semestres.  

La pres猫ncia d'estudiants d'altres pa茂sos 茅s un aspecte clau en la vocaci贸 internacional de la nostra universitat. El fet que universitaris de diversa proced猫ncia formin part de la nostra comunitat connecta amb l'obertura al m贸n que proposa el nostre projecte formatiu.

De fet, la UAO CEU es va situar com a grup de鈥痬茅s rendiment鈥痳elatiu en el VII R脿nquing d'Universitats鈥痙e la Fundaci贸 de Coneixement i Desenvolupament 2020, en q眉estions relacionades amb la internacionalitzaci贸: professorat estranger i mobilitat internacional.  

En l'铆tem de professorat estranger, es mostra鈥痩a r脿tio鈥痚ntre el professorat docent i investigador (PDI) amb una altra nacionalitat diferent de l'espanyola i el total del PDI.鈥 

Mentre que, en l'脿rea de mobilitat d'estudiants, s'expressa la r脿tio鈥痙'estudiants en programes d'intercanvi a l'estranger. Aix貌 mostra el car脿cter internacional que defineix鈥痩a nostra universitat.

Welcome聽Session聽per a alumnes internacionals聽