🎓 Welcome Session per a alumnes internacionals 

El dia 4 de setembre la nostra universitat organitza una Welcome Session per a donar la benvinguda als alumnes internacionals que cursessin amb nosaltres un o dos semestres.  

Fecha:


  • Comienza: divendres, 04 de setembre de 2020 a las 08:00h
  • Finaliza: divendres, 04 de setembre de 2020 a las 13:00h
Lugar:


  • Aula Magna
Contacto

Welcome Session per a alumnes internacionals 

El dia 4 de setembre la nostra universitat organitza una Welcome Session per donar la benvinguda als alumnes internacionals que cursaran amb nosaltres un o dos semestres.  

La presència d'estudiants d'altres països és un aspecte clau en la vocació internacional de la nostra universitat. El fet que universitaris de diversa procedència formin part de la nostra comunitat connecta amb l'obertura al món que proposa el nostre projecte formatiu.

De fet, la UAO CEU es va situar com a grup de més rendiment relatiu en el VII Rànquing d'Universitats de la Fundació de Coneixement i Desenvolupament 2020, en qüestions relacionades amb la internacionalització: professorat estranger i mobilitat internacional.  

En l'ítem de professorat estranger, es mostra la ràtio entre el professorat docent i investigador (PDI) amb una altra nacionalitat diferent de l'espanyola i el total del PDI.  

Mentre que, en l'àrea de mobilitat d'estudiants, s'expressa la ràtio d'estudiants en programes d'intercanvi a l'estranger. Això mostra el caràcter internacional que defineix la nostra universitat.

Welcome Session per a alumnes internacionals