🎓 Col·loqui amb el director d’ABC, Julián Quirós

El diari ABC fa 120 anys, xifra que l'acredita com el degà de la premsa nacional. Es tracta d'un mitjà de comunicació que ha transitat per diverses conjuntures socials i diferents tendències en la manera d'accedir a la informació. En un món, com el de la Comunicació, que experimenta hui transformacions tan profundes, la referència del bagatge d'ABC resulta imprescindible. Es tracta d'un mitjà de comunicació que ha transitat per diverses conjuntures socials i diferents tendències en la manera d'accedir a la informació.

Fecha:


  • Comienza: dimarts, 12 de de març de 2024 a las 10:45h
  • Finaliza: dimarts, 12 de de març de 2024 a las 12:30h
Lugar:


  • Saló de Graus
Contacto

Col·loqui amb el director d’ABC, Julián Quirós

El diari ABC fa 120 anys, xifra que l'acredita com el degà de la premsa nacional. Es tracta d'un mitjà de comunicació que ha transitat per diverses conjuntures socials i diferents tendències en la manera d'accedir a la informació. En un món, com el de la Comunicació, que experimenta hui transformacions tan profundes, la referència del bagatge d'ABC resulta imprescindible. Es tracta d'un mitjà de comunicació que ha transitat per diverses conjuntures socials i diferents tendències en la manera d'accedir a la informació. En un món, com el de la Comunicació, que experimenta hui transformacions tan profundes, la referència del bagatge d'ABC resulta imprescindible.

En aquestes coordenades se situa aquesta trobada amb el director d'ABC, Julián Quirós. La sessió s'organitza sota un epígraf que ja anuncia els temes que es tractaran en el col·loqui: 'El periòdic degà de la premsa nacional en l'era de la Intel·ligència Artificial'.

Quirós estarà acompanyat pel professor de Periodisme i director de Relacions Institucionals i Externes de Vocento a Catalunya, Juan Carlos Valero; i la directora del grau en Periodisme, María Victoria Mas.

Col·loqui amb el director d’ABC, Julián Quirós