🎓 Reptes en l'acolliment de les persones migrades

Un dels grans reptes de les societats actuals en el context de la globalització és l'acolliment i integració de les persones migrades.

Fecha: dimecres, 23 de juny de 2021 a las 18:15h

Reptes en l'acolliment de les persones migrades

El 20 de juny es va celebrar el Dia Mundial del Refugiat. La realitat de les persones que busquen acolliment fora del seu territori d'origen a causa de la persecució soferta en el mateix país connecta amb el fenomen global de la migració.

Un dels grans reptes de les societats actuals en el context de la globalització és l'acolliment i integració de les persones migrades. Per mirar de trobar solucions a aquesta situació, el Human Resource Development Centre, en el marc del projecte Educate Yourself, va reunir recentment un grup d'experts per donar respostes a la pregunta següent: com millorar l'acolliment i suport a les persones migrades en les zones rurals i urbanes de la UE?

Entre els ponents de la sessió, hi era la directora de la nostra Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural, Carmen Parra. Durant la seva participació en la taula rodona va tenir ocasió de compartir impressions amb especialistes d'institucions com la Comissió Europea o l'Organització Internacional per a les Migracions.

Reptes en l'acolliment de les persones migrades