馃帗 Autoinforme per a l'acreditaci贸 del m脿ster d'advocacia

Des del dia 4 fins al 10 de mar莽 de 2020 estar脿 publicat, a disposici贸 de la comunitat universit脿ria, l'autoinforme per a l'acreditaci贸 del M脿ster Universitari en Advocacia (MUA), elaborat pel Comit猫 d'Avaluaci贸 Intern de la Facultat de Dret i Empresa de la Universitat. S'hi pot accedir a trav茅s d'aquest enlla莽.

Fecha: dimecres, 04 de mar莽 de 2020 a las 20:00h

Autoinforme per a l'acreditaci贸 del m脿ster en Advocacia

Des del dia 4 fins al 10 de mar莽 de 2020 estar脿 publicat, a disposici贸 de la comunitat universit脿ria, l'autoinforme per a l'acreditaci贸 del m脿ster universitari en Advocacia (MUA), elaborat pel Comit猫 d'Avaluaci贸 Intern de la Facultat de Dret i Empresa de la Universitat. S'hi pot accedir a trav茅s d'aquest enlla莽.

Les persones interessades a fer comentaris o suggeriments al document poden enviar un missatge de correu electr貌nic a qualitat@uao.es, indicant a l'assumpte "Comentaris a l'autoinforme d'acreditaci贸". El missatge ha d'anar signat amb el nom i cognom i s'ha d'indicar el grup d'inter猫s al qual es pertany (estudiant, professorat, personal d'administraci贸 i serveis, o d'altres).

El termini per enviar-hi comentaris acaba a les 17:00 del 10 de mar莽.

Autoinforme per a l'acreditaci贸 del m脿ster en Advocacia