🎓 Aprendre l'advocacia a l'escola privada de Dret amb més tradició

El màster universitari en Advocacia i Procura ha començat la seva activitat en aquest curs.

Fecha: dilluns, 02 de d'octubre de 2023 a las 19:00h

Aprendre l'advocacia a l'escola privada de Dret amb més tradició

El màster universitari en Advocacia i Procura ha començat la seva activitat en aquest curs. Ho ha fet amb una cerimònia inaugural que ha contat que s'ha iniciat amb la participació de la degana de la Facultat de Dret i Empresa, Maria Jesús Pesqueira, la responsable de Formació de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia, Cristina Vallejo Ros.

A continuació, ha tingut lloc la presentació del director del màster, José Ramón Agustina, i una sessió explicativa del pla d'estudis, que ha sigut a càrrec de la coordinadora acadèmica, Isabel Arias.

Després d'aquestes paraules introductòries, els futurs advocats han entrat ja en matèria. Tenen per davant molta matèria jurídica i, ja des del primer dia, han començat a treballar els continguts del màster. En aquest cas, han començat l'assignatura de Litigis Civils.

El màster universitari en Advocacia i Procura és una de les titulacions més consolidades en l'oferta de postgrau de la Universitat. S'imparteix amb la col·laboració de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB). Aquest màster és la formació que la legislació requereix per a l'accés a la professió d'advocat o procurador.

L'any del 50 aniversari de la nostra universitat, el màster universitari en Advocacia i Procura connecta directament amb els mateixos orígens de la nostra docència universitària. La Universitat és la institució privada de Barcelona amb més tradició en la docència de matèries jurídiques.

Aprendre l'advocacia a l'escola privada de Dret amb més tradició