🎓 Dos alumni, distingits en el Premi Futurs Advocats i Advocades de BCN

Dimarts passat, 16 de gener, la seu de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) va acollir la cerimònia de lliurament del Premi Extraordinari 'Futurs Advocats i Advocades de Barcelona'.

Fecha: divendres, 19 de de gener de 2024 a las 18:15h

Dos alumni, distingits en el Premi Futurs Advocats i Advocades de BCN

Dimarts passat, 16 de gener, la seu de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) va acollir la cerimònia de lliurament del Premi Extraordinari 'Futurs Advocats i Advocades de Barcelona'. Aquests guardons van posar en evidència l'alt nivell dels juristes formats en la nostra universitat, ja que, dins de les sis categories, un primer premi i una nominació van anar a parar a alumni del nostre màster universitari en Advocacia i Procura.

Pilar María López va resultar la guanyadora en la categoria de 'Millor Treball Final de Màster de l'Àrea de Dret Contenciós-Administratiu'. Ho va ser gràcies al treball titulat 'La responsabilitat patrimonial sanitària: les infeccions nosocomials'.

En la categoria referida a l'àrea de Civil-Mercantil, l'alumni Pablo Munar Parra va rebre una nominació pel seu treball 'Anàlisi de la figura del pre-pack concursal en l'ordenament jurídic espanyol'.

El Premi Extraordinari 'Futurs Advocats i Advocades de Barcelona' està promogut per l'ICAB, el Grup de l'Advocacia Jove de Barcelona (GAJ) i Alter Mútua dels Advocats i Advocades. El premi està dotat amb un premi en metàl·lic i els drets de col·legiació i un any de quota en l’ICAB i Alter Mútua.

L'acte de lliurament de premis va comptar amb les intervencions del degà de l'ICAB, Jesús M. Sánchez -també alumni de la nostra universitat-; la directora general de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació de la Generalitat de Catalunya, Inmaculada Barral; el president de Alter Mútua, Jose Félix Alonso-Cuevillas; i el president del GAJ, Alexander Salvador.

La nostra universitat va estar representada, a més dels premiats, per la coordinadora acadèmica del màster universitari en Advocacia i Procura, Isabel Arias, i la directora del grau en Dret, Elena Palomares.

Dos alumni, distingits en el Premi Futurs Advocats i Advocades de BCN