馃帗 La imatge de l'脌frica que despr猫n vida

En el context de les activitats organitzades per la C脿tedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Di脿leg Intercultural, s'ha inaugurat l'exposici贸 de fotografies "Mirar la mirada, arribar a l'脿nima".

Fecha: dimecres, 07 de novembre de 2018 a las 16:30h

La imatge de l'脌frica que despr猫n vida

En el context de les activitats organitzades per la C脿tedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Di脿leg Intercultural, s'ha inaugurat l'exposici贸 de fotografies "Mirar la mirada, arribar a l'脿nima". Es tracta d'una col路lecci贸 d'imatges preses a G脿mbia pel fot貌graf Quim F脿bregas, cofundador d'Etnik Solid脿ria.

El prop貌sit que cohesiona les imatges (les c貌pies de les quals estan en venda per a finalitats solid脿ries) 茅s el "d'arribar a l'脿nima a trav茅s de la mirada", ha afirmat l'autor en el recorregut comentat que ha realitzat per inaugurar la mostra. F脿bregas ha subratllat la veritat de les fotografies, que no tenen cap retoc i estan fetes en les llars de les persones retratades, en el seu propi ambient.

L'autor tamb茅 ha assenyalat que una de les seves pretensions era "fer un homenatge a la dona". I tamb茅 reflectir aquesta 脌frica que despr猫n vida. "Intent que la meva fotografia sigui d'una 脌frica alegre, de llum, de color, d'esperan莽a". F脿bregas creu que cal trencar amb l'estereotip que vincula 脌frica amb drama hum脿. "Sempre es parla de la desgr脿cia d'脌frica. Una de les coses que he apr猫s all铆 茅s a no jutjar ning煤".

 

La imatge de l'脌frica que despr猫n vida