🎓 Ajuda amb destinació a Guinea Ecuatorial

El passat 7 de març diverses explosions van assolar el barri de Nkoa Ntoma, situat a la ciutat de Bata (Guinea Equatorial). La catàstrofe ha tingut impacte en multitud de persones, que estan passant un moment de grans dificultats en les seves necessitats materials bàsiques.

Fecha: dilluns, 22 de març de 2021 a las 15:30h

Ajuda amb destinació a Guinea Equatorial

El 7 de març diverses explosions van assolar el barri de Nkoa Ntoma, situat a la ciutat de Bata (Guinea Equatorial). La catàstrofe ha tingut impacte en multitud de persones, que estan passant un moment de grans dificultats en les seves necessitats materials bàsiques.

La presència en la nostra universitat de l'estudiant de Dret Sindy Alogo ens dona l'oportunitat d'ajudar aquestes persones en aquestes circumstàncies. A través d'ella, podrem canalitzar donacions que, per petites que semblin, poden ser d'una gran ajuda ara mateix. Parlem de roba, mantes, joguines, sabates, llibres...

Fins al dia 26 de març es poden fer aquesta mena d'aportacions al contenidor que el Servei d'Estudiants ha habilitat al despatx 2.15. Una vegada recopilat el material, la mateixa estudiant s'encarregarà de fer que tot arribi a la destinació.

Ajuda amb destinació a Guinea Equatorial