馃帗 Tres alumnes presentaran el Drac Novell Internacional

El festival Drac Novell Internacional, la pr貌xima edici贸 del qual acollir脿 la nostra universitat, ja t茅 presentadors.

Fecha: dimecres, 06 de novembre de 2019 a las 18:45h

Tres alumnes presentaran el Drac Novell Internacional

El festival Drac Novell Internacional, la propera edici贸 del qual acollir脿 la nostra universitat, ja t茅 presentadors. El jurat, format per membres de l'Associaci贸 Empresarial de Publicitat i RP, personal, professors i alumnes de la Universitat, va triar aquest dimarts tres alumnes en un c脿sting al qual es van presentar un total de sis candidats.

Les estudiants seleccionades s贸n les seg眉ents: Marta And铆a, alumna de primer de Publicitat i RP; Alexandra Naumeyko, de segon de Publicitat i RP, i Cl脿udia Aguad茅, de quart de Dret. El jurat va valorar en els candidats la vocalitzaci贸, l'expressi贸 oral, la improvisaci贸, la pres猫ncia i el to de la veu.

El c脿sting, fet al nou estudi de televisi贸, va consistir en una presentaci贸 personal, l'exposici贸 de les raons per optar al lloc, la lectura d'un gui贸 i una exposici贸 oral anecd貌tica.

L'opini贸 de les seleccionades

Una vegada finalitzada la prova, les guanyadores van manifestar a l'equip de premsa del Drac Novell Internacional la seva il路lusi贸 per haver estat escollides. Aguad茅, que t茅 experi猫ncia despr茅s d'haver participat en el Thinking Challenge, va dir que, gr脿cies a aquest bagatge, el c脿sting "no li ha suposat molt d'esfor莽". Naumeyko, alumna de teatre, va confessar: "Curiosament tinc p脿nic esc猫nic, per貌 fer aquest tipus d'activitats m'ajuda a superar-lo". 

Per la seva banda, And铆a va declarar estar sorpresa per haver estat una de les seleccionades tenint en compte que tan sols fa tres mesos que estudia a la Universitat. "No m'esperava ser una de les escollides. Volia intentar-ho perqu猫 m'agrada molt parlar en p煤blic", va afirmar.

Montserrat Castej贸n, estudiant del grau en Periodisme

Tres alumnes presentaran el Drac Novell Internacional