🎓 Alumni al capdavant de la Delegació del Govern i el ICAB

Tres antics estudiants de l'àrea de Dret de la nostra universitat han estat protagonistes dels importants canvis esdevinguts aquesta setmana en la Delegació del Govern a Catalunya i l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

Fecha: dimecres, 19 de de gener de 2022 a las 13:45h

Alumni al capdavant de la Delegació del Govern i l'ICAB

Tres antics estudiants de l'àrea de Dret de la nostra universitat han estat protagonistes dels importants canvis esdevinguts aquesta setmana a la Delegació del Govern a Catalunya i l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

L'alumni de Dret Maria Eugenia Gay serà la nova delegada del Govern a Catalunya, segons es va aprovar en l'última reunió del Consell de Ministres. Succeeix en el càrrec Teresa Cunillera, i hi arriba després d'haver estat durant els últims quatre anys degana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia (ICAB). L'any passat Gay havia renovat el seu mandat després de rebre la ratificació electoral per una àmplia majoria dels col·legiats.

Serà un altre alumni, en aquest cas del màster universitari en Recerca Jurídica, el que prengui el relleu de Gay al deganat de l'ICAB. Es tracta de Jesús Sánchez García. Aquest jurista, que també ha estat professor del màster universitari en Advocacia, presenta una sòlida trajectòria professional, per la qual va ser distingit amb la Creu Distingida de Sant Raimon de Penyafort.

Susana Ferrer completa la presència d'antics estudiants de Dret en aquestes reorganitzacions. Aquesta alumni de Dret serà la mà dreta de Jesús Sánchez, en qualitat de vicedegana de l'ICAB.
 

Alumni al capdavant de la Delegació del Govern i l'ICAB