Fecha: dimecres, 09 de gener de 2019 a las 17:45h

Premis per l'excel·lència en els Àngel Herrera

El jurat dels Premis Ángel Herrera, guardons que anualment concedeix la Fundació Universitària San Pablo CEU, ha fet públic el palmarès de la categoria 'Premis a l'Excel·lència'. Dins d'aquesta, s'inclouen el 'Premi a la Millor Labor Docent' i el 'Premi al Millor Alumne'.

Com a alumnes destacats de la nostra universitat, el jurat de la XXII edició dels premis ha designat a Itziar Adell Peña (Psicologia), Ane Madina Campa (Direcció d'Empreses), Cristina Varela Sánchez (Publicitat i Relacions Públiques) i Rafael Arnáiz Ramos (Postgrau).

En l'àmbit de la docència, han estat designats María Isabel Vázquez Martínez (Educació i Humanitats), Pepa Burriel Rodríguez-Diosdado (Dret i Ciències Polítiques), Juan Francisco Jiménez Jacinto (Comunicació) i Rebeca Pardo (Postgrau).

Els guardonats tindran ocasió de recollir el premi durant la celebració de la Conversió de Sant Pau, festivitat de tots els centres del grup educatiu CEU. Serà el 25 de gener en el Saló d'Actes de l'Escola Politècnica Superior de la Universidad CEU San Pablo (Madrid).

 

Premis Ángel Herrera