girl
Servei d'Alumni
Punt de trobada per al desenvolupament personal i professional

Benvinguda

Benvinguts al Servei d'Alumni. Oferim un punt de trobada per a tota la comunitat d'antics alumnes de la nostra universitat on trobar desenvolupament personal i professional. Trobaràs una àmplia oferta d'activitats adequades per a qualsevol de les teves necessitats. Algunes de les múltiples activitats que oferim són:

 • Orientació professional perquè desenvolupis la teva carrera o accedeixis a nous llocs de treball
 • Formació contínua per desenvolupar competències fonamentals
 • Trobades amb altres alumni per gaudir, intercanviar experiències i fer networking
 • Publicacions exclusives amb notícies i testimonis que són del teu interès
 • Descomptes comercials que facilitaran el teu dia a dia

Contacta amb nosaltres

Vols fer alguna consulta, proposta o suggeriment? Creus que hi ha res que es podria millorar? Vols participar en alguna activitat? La nostra vocació és de donar-te un servei de qualitat, i per això volem atendre les teves necessitats i escoltar la teva opinió.

Si vols donar-te d'alta o actualitzar les teves dades de contacte, escriu-nos un missatge a alumni@uao.es i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible.

Recorda que ser a la nostra xarxa amb les dades actualitzades t'ajudarà a:

 • Beneficiar-te de descomptes i promocions exclusives
 • Participar en activitats de creixement personal i professional
 • Conèixer tota l'actualitat de la teva universitat
 • I altres moltes activitats que seran del teu interès
 
Contacte
alumni@uao.es

L'Agrupació

Com bé sabreu, l'any 2001 vam posar en marxa, ja definitivament, l'Agrupació d'Antics Alumnes Abat Oliba CEU. Vam emprendre per aleshores un projecte carregat d'il·lusions i de records entranyables; tornàvem, tot i que molts de nosaltres mai ens n'havíem anat del tot, a la nostra Universitat, després de tots aquests anys, amb el camí après i l'experiència adquirida.

Des de la primera promoció fins a l'última, tots seguíem sentint per igual la força d'aquest vincle, i sou molts els que, en l'actualitat, amb la vostra bona pràctica professional, avaleu el prestigi de la Universitat Abat Oliba CEU, l'empremta del seu professorat i la dedicació del seu personal no docent. Per aquest deute de gratitud, per la formació rebuda com a professionals i com a persones, vull animar-vos des d'aquí a aquells que encara no us hi hàgiu inscrit com a membres de l'Agrupació a fer-ho: trobareu cares conegudes, ocasió per reprendre amistats i moltes activitats, tant formatives -l'oferta de cursos, seminaris, màsters i conferències és àmplia, variada i interessant- com relacionals en què participar, sense oblidar l'aspecte professional, de capital importància a la nostra Agrupació tant

pels nous llicenciats -i per tant, membres més joves del nostre col·lectiu- com per a aquells que duem anys immersos en el món laboral.

Espero que la natura, els objectius i les accions que du a terme aquesta jove Agrupació satisfacin als seus membres i animin a aquells que encara no s'hi hagin inscrit a fer-ho. Seguiré treballant per aconseguir-ho.

Molt cordialment,

 

Juan Miguel Domínguez Ventura

President de l'Agrupació d'Antics Alumnes Universitat Abat Oliba CEU

Missió de l'Agrupació

Davant el creixement de la Universitat, l'Agrupació d'Antics Alumnes es converteix en un element clau, en un sòlid aval d'experiències adquirides i d'èxits obtinguts. La seva missió es comprèn com un centre neuràlgic i punt de trobada dels professionals, alumnes i exalumnes, per optimitzar les relacions i contribuir al seu desenvolupament humà i professional.

L'Agrupació d'Antics Alumnes va néixer amb la missió de cohesionar, donar suport, enfortir i poder establir relacions entre els Antics Alumnes.

Fins de l'Agrupació
 • Ser un instrument dinàmic per mantenir una comunicació clara, fluida i transparent entre la Universitat Abat Oliba CEU i els seus antics alumnes.
 • Donar suport a la Universitat en la seva tasca d'aconseguir la millora de les persones i de la societat, afavorint els seus fins educatius i formatius, i alenant el desenvolupament de la investigació i l'ensenyament.
 • Fomentar les relacions professionals i socials entre els Alumni de la Universitat Abat Oliba CEU.
 • Mantenir i fomentar les relacions i la col·laboració de tots els Alumni amb la Universitat Abat Oliba CEU en la consecució dels seus objectius docents, socials i d'investigació.
 • Donar a conèixer la Universitat Abat Oliba CEU i les seves activitats.
 • Ser una eina de reforç, cohesió i foment de l'orgull de pertinença a la "Universitat".
 • Ser una font més de finançament del projecte educatiu de la Universitat Abat Oliba CEU.

JUNTA GESTORA

La Junta Gestora de l'Agrupació, constituïda el 2011, exerceix una funció crítica, consultiva, de suport i promoció de la Universitat Abat Oliba CEU.

Membres de la Junta Gestora

 • Juan Miguel Domínguez Ventura. Dret 1978. President
 • César A. Gibernau Ausió. Econòmiques 1978. Vicepresident
 • Carlos Manubens Florensa. Dret 1980. Vocal
 • Javier Arraut Amat. Dret 1981. Vocal
 • Josep Mª Coronas Guinart. Dret 1981. Vocal
 • Javier Ripol Malet. Dret 1984. Vocal
 • Josep Badía Sánchez. Econòmiques 1985. Vocal
 • Lluís Franco Sala. Econòmiques 1985. Vocal
 • Gonzalo Torre-Marín Domingo. Dret 1986. Vocal
 • Juan Antonio Roger Gamir. Dret 1986. Vocal
 • Vicenç Clavell Hernández. Dret 1987. Vocal
 • Gonzalo Pérez Fontcuberta. Econòmiques 1991. Vocal
 • Pere Padró Rich. Econòmiques 1992. Vocal
 • Dominica Parravano Marten. Econòmiques 1994. Vocal
 • Jordi Ramón Simón. Econòmiques 1994. Vocal
 • José Miguel Masiques Jardí. Econòmiques 1999. Vocal
 • Clara Sabater Raga. Econòmiques 2000. Vocal

Desenvolupament professional

El desenvolupament professional dels nostres antics alumnes és un pilar bàsic per al Servei d'Alumni. Per això et presentem una sèrie d'eines pràctiques que t'ajudaran.

Trobaràs informació sobre la Borsa de Treball i les formacions que el Servei de Pràctiques i Ocupació posa a la teva disposició.

També podràs informar-te sobre les diferents activitats sectorials que periòdicament realitzem orientades als diferents itineraris professionals dels nostres antics alumnes.

Podràs veure alguns dels recursos de la nostra Universitat que estan a la teva disposició i que et poden ajudar. Finalment trobaràs una explicació sobre les activitats en format networking que organitzem per la nostra comunitat.

orientació professional

ocupabilitat

A través del Servei de Pràctiques i Ocupació de la Universitat podràs accedir a una àmplia oferta laboral per al desenvolupament de la teva carrera professional. Compta amb una cartera de més de 2 000 empreses distribuïdes a 76 països i una experiència acumulada de 30 anys. Tot això sota el segell de qualitat de la Universitat Abat Oliba CEU.

Si ets un professional en actiu, tant si vols canviar d'empresa per aprendre a altres sectors, com si vols desenvolupar el teu potencial professional, t'ajudarem a trobar el camí que més s'ajusti a les teves necessitats i t'ajudarem en la planificació i orientació de tots els passos que hauràs de seguir.

Si ets un professional que busca feina, també t'ajudarem i et formarem perquè trobis un lloc de feina en què puguis explotar el teu màxim potencial professional.

Si ets una empresa, t'oferim la possibilitat de trobar candidats capacitats competencialment i amb una formació acadèmica rigorosa que aportaran valor a la teva activitat comercial.

 
Inscripcions i més informació
alumni@uao.es

desenvolupament competencial

Tots els professionals, tant si busquen una feina com si ja la tenen, necessiten estar capacitats competencialment. Per això, el Servei de Pràctiques i Ocupació posa a disposició dels alumni un conjunt de formacions essencials per estar al dia en habilitats professionals i competències.

Pròximes Activitats
 • Gestió de la comunicació. 4 de maig 2017

  Com comuniquem habitualment a la nostra feina? Quins problemes solem tenir? Podríem millorar en alguns aspectes per tal de connectar millor amb els nostres clients i guanyar en eficiència? L'emoció quin paper hi juga? Una sessió amb consells pràctics i el més personalitzats possibles per tal que puguem millorar la comunicació del dia a dia a la nostra feina, on fem ús d'ella i també en general. Una introducció a la comunicació verbal i no verbal, al treball holístic comunicatiu, a les relacions entre salut i comunicació laboral amb una prevenció de possibles patologies. En definitiva, és donaran consells senzills i pràctics perquè puguem posar-ho a la pràctica i així agafar un hàbit que ens porti a una millora comunicativa.

 • LinkedIn avançat. Maig 2017

  LinkedIn constitueix una eina essencial en l'activitat professional tant de persones com d'empreses. Pot ajudar-nos a la captació de nous clients, a l'organització d'esdeveniments, a promocionar una empresa o simplement a augmentar la xarxa de contactes.

 • Marca Personal Digital. Juny 2017

  Cada un de nosaltres som la nostra pròpia marca. La forma en la qual ens perceben determina la facilitat per aconseguir les nostres metes. En l'actualitat la nostra marca personal conviu amb naturalitat en el món digital. Les xarxes socials han canviat la forma amb la qual ens presentem i interactuem amb l'entorn.

 • Processos de selecció (sota demanda)

  Els processos de selecció per a multinacionals tenen una sèrie de característiques especials: dinàmiques de grup, entrevistes via Skype, presentacions públiques, nombrosos competidors, múltiples etapes durant el procés... Resulta essencial conèixer tots aquests ítems per assolir l'èxit durant el procés.

 
Inscripcions i més informació
alumni@uao.es
Activitats realitzades
 • Creació de Blocs

  Actualment els blocs són una eina capaç d'influir sobre les persones i condicionar els seus hàbits. La gestió d'un bloc té certes complexitats tècniques que s'han de conèixer. A més, l'èxit d'un bloc es basa en molts factors, com ara el contingut, el moment de la publicació o la forma de comunicar.

 • Entrenant l'èxit

  Per què les persones d'èxit aconsegueixen el que es proposen i la resta no? La diferència està en l'actitud optimista. T'ensenyem a tenir hàbits saludables com tenir metes clares, aprendre llenguatge positiu, posició corporal, alimentació, somni, practicar l'agraïment, tenacitat i treball continu. Taller competencial a càrrec de Maite Vallet, experta en optimisme i que contagia la seva passió per viure la vida amb sentit. Posa la part més pràctica de la neurociència vida amb sentit. Posa la part més pràctica de la neurociència al servei dels seus tallers. Convençuda del poder de la intuïció i la intenció, el leitmotiv del seu projecte és que les persones aprenguem a viure més conscientment.

Activitats sectorials

Cicles de conferències, seminaris i afterworks, transversals i específics, per les diferents àrees professionals, amb participació d'experts, taules de debat i participació del públic. En aquestes jornades podràs potenciar les teves habilitats personals i professionals, actualitzar els teus coneixements, aprofundir sobre temes del teu interès i fer networking.

Pròximes activitats
 • Esdeveniment sectorial d'empresa

data
Abril de 2017
Últimes activitats realitzades
 • Esdeveniment sectorial de Comunicació - ‘Influencers: entre la informació i la publicitat

  Amb la irrupció de les xarxes socials i les noves plataformes, han aparegut formes diferents de comunicar. Aquest fenomen ha donat lloc també a noves categories dins del món de la comunicació, a més de la transformació de les tradicionals. Per tractar aquest assumpte es comptarà amb la participació de la directora de Tecnologia de El País y de desenvolupament d'Internent a la Fundació La Caixa, Lola Pardo, l'escriptora foodie i instagramer, Marta Sanahuja 'Delicious Martha', la fashion journalist i instagramer, Carla Hinojosa, i la SM&PR Account Executive en BeAgency i fashion instagramer, Aretha Fuster 'Aretha la Galeta'. Moderarà el professor de Comunicació de la nostra universitat, David Andreu.

 • Claus de coaching per al sector legal

  El sector jurídic necessita persones adaptades a les noves exigències del sector. Liderar i dirigir el despatx amb eficàcia, saber regular les emocions en situacions de major pressió i urgència, així com construir vincles de confiança i empatia amb clients i col·laboradors d'altres àrees, són alguns dels reptes als quals ha d'enfrontar-se el professional del sector legal. En aquesta conferència es van donar algunes claus i consells, per millorar aquests i altres aspectes fonamentals en el dia a dia del professional jurídic. Berta Santos Rouco, que ha estat la ponent de la trobada sectorial de alumni de Dret.

 • Com aconseguir el teu lloc com a psicòloga/o amb Teràpia Breu

  La Teràpia Breu és una pràctica important en l'àmbit de la Psicologia. Victor Amat, director de CETEBREU i president de l'Associació Espanyola de Teràpia Breu va parlar sobre el tema acompanyat de Xavier Flotats, alumni de la UAO CEU i director del centre de Teràpia Breu InterAction.

Formació contínua

El lifelong learning o formació contínua és essencial per al nostre desenvolupament personal i professional. Per això posem a disposició dels nostres alumni una sèrie de classes i activitats puntuals de gran interès que tenen lloc en el transcurs de les classes que reben els nostres alumnes.

Pròximes Activitats
 • Títol - L'Arbitratge Marítim a Londres
  Quan - 24 de març de 2017, a les 16.00 h
  On - Saló de Graus
  Descripció - L'arbitratge s'està situant cada cop més en la principal esfera de la resolució de conflictes. Les empreses partícips del comerç en general i del comerç i transport marítim en particular decideixen sotmetre les seves disputes a l'arbitratge. Aquesta sessió oferirà una visió detallada de l'arbitratge a Londres, comparant-la amb el sistema judicial civil espanyol, explicant i demostrant els motius que fan que Londres sigui la capital mundial de la resolució de disputes per mitjà de l'arbitratge.
 • Títol - Documental creatiu
  Quan - 21 d'abril de 2017, a les 16.00 h
  On - Aula d'auto aprenentatge, planta -1
  Descripció - La sessió es basarà en les últimes tendències narratives audiovisuals en documentals. Els participants aprendran sobre la importància del procés de postproducció per a material audiovisual d'aquest gènere.
 • Títol - Noves plataformes de distribució audiovisual
  Quan - 19 de maig de 2017, a les 16.00 h
  On - Aula d'auto aprenentatge, planta -1
  Descripció - Aquesta masterclass se centra en l'impacte que internet ha tingut sobre els mecanismes de producció, distribució i màrqueting en l'àmbit audiovisual. S'analitzaran les conseqüències que això ha tingut per a productors i creadors digitals. S'oferirà una visió de la situació actual del cinema per poder desmentir teories que han sigut normalment acceptades pel públic general, i es descobriran els protagonistes d'aquest nou sector: plataformes de distribució i pioners que estan obrint nous horitzons en el mercat.
 • Títol - Nuke
  Quan - 29 de maig de 2017, a les 15.00 h
  On - Aula d'auto aprenentatge, planta -1
  Descripció - Sessió introductòria a les tècniques de creació digital d'efectes visuals per cinema i televisió amb el software Nuke. S'explicarà com utilitzar l'entorn del programa per poder integrar efectes visuals sobre imatges reals. Algunes de les tècniques que es tractaran són: integració d'objectes 3D, extracció de cromes, correcció de color, tracking, rotoscòpia, etc.
 
Inscripcions i més informació
alumni@uao.es
Últimes activitats realitzades
 • Introduction to the Common Law
  Març de 2017
 • Seminari de Suïcidologia
  Febrer de 2017
 • I+D audiovisual
  Novembre 2016

NETWORKING

La Universitat Abat Oliba CEU organitza anualment la Trobada de Alumni. En aquest esdeveniment t'oferim la possibilitat de retrobar-te amb antics companys de promoció, professors i personal administratiu. També pots conèixer persones d'altres promocions i itineraris. D'aquesta manera podràs ampliar el teu cercle personal i professional, i beneficiar-te de les noves oportunitats que puguin sorgir.

Des del Servei de Alumni, t'animem a organitzar el teu sopar de promoció perquè puguis retrobar-te amb les persones amb les quals vas conviure en classe durant diversos anys. La Universitat et facilitarà l'espai i el material que necessitis. Tots junts podreu gaudir d'un sopar agradable en les nostres instal·lacions. És la millor oportunitat per recordar vells moments i posar-se al dia després de tants anys.

IX Trobada anual Alumni - Juny 2017. Aquesta trobada té una llarga tradició. Una ponència magistral a càrrec d'una persona rellevant suposa l'excusa ideal per tornar a l'alma mater i retrobar-se amb antics professors, companys de promoció i personal administratiu i de serveis. Reviure antigues experiències, reprendre contactes i conèixer gent nova en un ambient excepcional.

Per informar-te o organitzar un sopar de promoció
alumni@uao.es

recursos

Biblioteca

Accedeix a la nostra biblioteca i utilitza tots els seus recursos: tota mena de llibres especialitzats sobre diverses disciplines, narrativa genèrica, premsa nacional i internacional, revistes impreses, publicacions electròniques i fins i tot préstec de pel·lícules. Tot això dotat dels millors espais de lectura i amb fotocopiadora / impressores d'autoservei.

També podràs accedir al catàleg en línia i a una àmplia base de dades virtual sobre qüestions jurídiques, economicofinanceres, etc.

Aula MAC i Sala d'Ordinadors

La universitat disposa d'una aula amb ordinadors MAC amb un software audiovisual molt potent i d'una altra aula amb ordinadors de sobretaula amb software ofimàtic. Es tracta de dos espais excel·lents en els quals es pot treballar i connectar-se a Internet. Els alumni poden utilitzar els ordinadors de totes dues aules.

Desenvolupament personal

En aquesta secció podràs veure el conjunt d'activitats socioculturals que organitzem per als antics alumnes. Entre elles descobriràs nombroses activitats culturals i esportives, i també podràs saber més sobre les trobades que s'organitzen per a les diferents promocions que han passat per aquesta universitat.

Entre les activitats culturals més destacades, apareixen les organitzades per la Pastoral, Voluntariat, Teatre, Cor i Societat de Debat. També apareixen diverses activitats esportives que t'ajudaran a mantenir-te en forma portant una vida saludable.

esports

Lligues de futbol

Participació en lligues de futbol d'horari nocturn (21.00 h a 23.00 h) a les modalitats Futbol-sala i Futbol 7, categories masculina i femenina.

Running

Carrera universitària UNIRUN, oberta a totes les universitats catalanes. Es tracta d'una competició individual anual en què cada participant representa a la seva oportunitat. Té una distància de 6 779 metres, igualant la distància de les clàssiques regates angleses Cambridge-Oxford.

Tot i que la part classificatòria de la competició només està oberta als alumnes en actiu, els alumni podran participar representant la nostra universitat.

Més informació
alumni@uao.es
Altres esports

Els alumni poden participar en altres competicions de multitud d'esports, amb possibilitat de formar part de la classificació o sense depenent del torneig, però amb la possibilitat de representar la universitat.

També pot sol·licitar l'organització o participació en alguna mena d'activitat esportiva ad hoc, prèvia valoració de la seva viabilitat des del Servei d'Esports.

Més informació
alumni@uao.es
Universitat Saludable

La Universitat Abat Oliba CEU és la primera universitat privada catalana en formar part de la Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables (REUS). Seguint els principis d'aquesta xarxa, el Servei d'Esports posa a disposició de l'alumni un servei gratuït de mesurament de paràmetres saludables, el coneixement del qual és fonamental per poder desenvolupar un pla d'acció cap a una vida més saludable.

desenvolupament competencial

Tots els professionals, tant si busquen una feina com si ja la tenen, necessiten estar capacitats competencialment. Per això, el Servei de Pràctiques i Ocupació posa a disposició dels alumni un conjunt de formacions essencials per estar al dia en habilitats professionals i competències.

desenvolupament competencial

L'alumni també pot aprofitar la gran experiència i àmplia xarxa del Servei d'Esports per sol·licitar informació sobre esdeveniments, activitats esportives i altres qüestions.

Més informació
alumni@uao.es

cor

Participació en el Cor de la Universitat amb assajos setmanals al migdia. El nostre cor té una presència destacada a la majoria dels actes que es realitzen: concerts de Nadal, actes acadèmics, Diada de Sant Jordi, etc.

L'alumni podrà obtenir formació tècnicovocal i interpretar obres clàssiques i modernes.

Per participar-hi no es requereix una formació tècnica especialitzada. Simplement és necessari tenir interès musical.

Més informació
alumni@uao.es

teatre i comunicació

Teatre

El grup de teatre de la Universitat obre la seva activitat a tots els alumni. Durant les sessions es prepararan obres que seran representades i es rebrà formació orientada a la interpretació. La participació és gratuïta, amb l'únic aport de 30 € en concepte de reserva de plaça que són retornats en finalitzar el curs, havent superat una assistència mínima del 80 % de les sessions, que es desenvolupen els divendres en horari de migdia. El compromís amb l'assistència és fonamental de cara a l'èxit del treball a l'obra i les futures representacions. Les admissions tenen lloc a l'inici del curs (setembre-octubre).

Més informació
alumni@uao.es
desenvolupament competencial

El taller té format de seminaris mensuals durant els quals es treballen diferents tècniques de comunicació. Es treballarà la gestió de les emocions, preparació del cos, projecció de la veu i altres instruments imprescindibles per a la comunicació amb un auditori.

Més informació
alumni@uao.es

societat de debat

La Societat de Debat de la Universitat Abat Oliba CEU obre les seves portes a tots els antics alumnes perquè potenciïn les seves habilitats de comunicació.

Les classes estan orientades de forma totalment pràctica, aplicant tècniques de learning by doing, en un ambient proactiu, respectuós i amè. Les sessions són setmanals i en horari de migdia. Existeixen dos grups en funció del nivell de l'alumne.

Algunes de les tècniques que es treballen a les classes amb l'art de la persuasió, el control de les emocions i les pors i la gestió de la

comunicació verbal i no verbal. També s'ensenyen tècniques per al desenvolupament de discursos irrefutables a través de la metodologia ARE.

Per als antics alumnes, aquesta activitat suposa l'oportunitat de potenciar les seves competències professionals orientades a activitats com la venda, la presentació de projectes, la comunicació amb un equip de treball o presentacions davant d'un auditori, entre altres.

Més informació
alumni@uao.es

voluntariat

Els nostres valors ens impulsen a col·laborar amb aquells que ho necessiten. Si sents la necessitat d'aportar el teu temps i el teu esforç per a altres persones, tenim moltes possibilitats que oferir-te perquè puguis aconseguir-ho i sentir-te realitzat. Algunes de les entitats amb què pots col·laborar són:

 • Get your Dreams
 • Fundació Ared
 • Fundació Escó
 • Niños sin Barreras
 • Casal dels Infants
 • ASTE BCN
 • Fundació Guné
Més informació
alumni@uao.es

pastoral

La Universitat Abat Oliba CEU és una expressió educativa dels principis en què es basa l'Associació Catòlica de Propagandistes. Donat el caràcter catòlic de la nostra universitat, posem a disposició dels nostres alumni el Servei de Pastoral com a complement a la seva activitat personal i professional. D'aquesta manera contribuïm al desenvolupament espiritual de la nostra comunitat i oferim un punt de suport.

Pots participar en els serveis religiosos oferits per la Universitat, com per exemple la missa diària, que té lloc a la capella de la universitat en horari d'11.00 h a 11.30 h.

També pots rebre algun sagrament o festejar algun esdeveniment religiós a la nostra universitat.

Més informació
alumni@uao.es

OCI A LA CIUTAT

T'ensenyem la forma de gaudir i conèixer Barcelona, Madrid i València com si fossis un expert. Dissenya la teva millor experiència a la ciutat que triïs. Posem a la teva disposició una agenda, una guia de la ciutat i una revista d'esdeveniments a 3 mesos. Amb aquestes eines tindràs la possibilitat de planificar les teves rutes i escapades. Coneixeràs nous llocs, gaudiràs de la cultura local, la gastronomia, l'oci i les compres. Diverteix-te sol o en companyia, en parella o en família. Descobreix tot el que la ciutat pot oferir-te...

Avantatges

CENTRES ESPORTIUS

En el seu interès per fomentar l'esport i la vida sana, la universitat posa a disposició dels alumni una sèrie de descomptes i beneficis que podran gaudir a diversos centres esportius.

Espais a la Universitat

Descomptes especials per a alumni en el lloguer dels espais més emblemàtics de la universitat. Especialment vistosos per a jornades professionals, trobades multitudinàries, reunions, formacions i conferències. Tots els espais estan dotats de serveis tècnics complementaris. Altres serveis, com el càtering, també poden ser inclosos.

Servei de Llengües

El Servei de Llengües ofereix descomptes en cursos presencials, semipresencials i virtuals per als antics alumnes de la UAO CEU que hi estiguin interessats. Alguns d'aquests cursos es realitzen en col·laboració amb altres institucions d'ensenyament de llengües com el British Council. Per a més informació, visita aquest enllaç.

Els antics alumnes també poden gaudir de descomptes en traduccions i correccions de textos en diverses llengües.

recursos

Biblioteca

Accedeix a la nostra biblioteca i utilitza tots els seus recursos: tota mena de llibres especialitzats sobre diverses disciplines, narrativa genèrica, premsa nacional i internacional, revistes impreses, publicacions electròniques i fins i tot préstec de pel·lícules. Tot això dotat dels millors espais de lectura i amb fotocopiadora / impressores d'autoservei.

També podràs accedir al catàleg en línia i a una àmplia base de dades virtual sobre qüestions jurídiques, economicofinanceres, etc.

Aula MAC i Sala d'Ordinadors

La universitat disposa d'una aula amb ordinadors MAC amb un software audiovisual molt potent i d'una altra aula amb ordinadors de sobretaula amb software ofimàtic. Es tracta de dos espais excel·lents en els quals es pot treballar i connectar-se a Internet. Els alumni poden utilitzar els ordinadors de totes dues aules.

Oferta Acadèmica

Els avantatges comercials per a antics alumnes s'estenen a la nostra oferta formativa (graus, màsters, postgraus, cursos d'especialització i cursos d'estiu) de la següent manera:

 • Estudis realitzats per un antic alumne o fill d'antic alumne: 10 % de descompte.
 • Estudis realitzats per un antic alumne, els 3 primers anys des que va acabar els estudis (descompte per continuïtat d'estudis): 20 % de descompte.

CEU Alumni

Com a membre de la comunitat d'alumni de la Universitat Abat Oliba CEU, també passes a ser membre de la comunitat CEU Alumni, i, per tant, podràs accedir als avantatges globals que t'oferim com a grup CEU:

 • Accés a descomptes i promocions
 • Utilització d'espais universitaris
 • Targeta bancària
 • Carnet alumni CEU

Si has actualitzat les teves dades recentment, rebràs a casa teva el carnet CEU Alumni sense cap cost d'enviament ni manteniment. En cas contrari, només has de completar aquest formulari per rebre'l com més aviat millor.

També pots mantenir-te informat sobre tota l'oferta de serveis, activitats i avantatges per a l'alumni CEU a través de la seva pàgina web.

CEU ALUMNI

Blog Community