🎓 Tot un curs per aprendre del mentor SMP

L'Aula Magna és un punt de referència en la trajectòria d'un estudiant de la nostra universitat. És el lloc on és rebut el primer dia de carrera, també allí tancarà una etapa de la seva vida el dia de la graduació.

Fecha: dimarts, 29 de setembre de 2020 a las 13:30h

Tot un curs per aprendre del mentor SMP

L'Aula Magna és un punt de referència en la trajectòria d'un o una estudiant de la nostra universitat. És el lloc on és rebut el primer dia de carrera, també allí tancarà una etapa de la seva vida el dia de la graduació. Enguany, a més, aquest espai modernista ha estat testimoni del naixement d'una nova amistat: la dels mentors i tutelats del programa Student Mentoring Program (SMP).

L'SMP és un programa impulsat pel Vicerectorat d'Estudiants i Qualitat basat en una idea: el primer any a la universitat és més que l'inici d'un nou cicle educatiu; representa el pas a una nova etapa vital en la qual el consell i la guia dels companys dels últims cursos pot ser de molta ajuda.

S'apel·lava, per tant, al valor de la companyonia dels estudiants de tercer i de quart perquè fossin la referència d'un estudiant de primer curs. La crida va ser un èxit, ja que van ser molts els que s'hi van prestar com a voluntaris.

Faltava encaixar les peces, designar els components d'aquest binomi. I és el que aquest dilluns s'ha fet a l'Aula Magna. Ja s'han conegut i s'han presentat, tenen un curs al davant per enriquir-se mútuament.

Tot un curs per aprendre del mentor SMP