🎓 Art inclusiu a la Universitat

Del 14 al 22 de maig Universitat acull ‘Tots pintem’, la tercera exposició del Taller d’Art de l’Associació No somos invisibles

Fecha: dilluns, 14 de maig de 2018 a las 20:00h

Art inclusiu a la Universitat

Del 14 al 22 de maig Universitat acull ‘Tots pintem’, la tercera exposició del Taller d’Art de l’Associació No somos invisibles. Es tracta d’una col·lecció artística realitzada per persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats físiques severes que pinten amb un mètode alternatiu adequat a les seves possibilitats. Alguns dels artistes tracen les seves obres amb el cap, la boca o les mans.

‘Tots pintem’, a més de ser una exposició d’art, té com a objectiu promoure la visibilitat i la inserció social i laboral d’aquest col·lectiu. Les seves obres estan plenes de sentiments, valors, somnis, motivació i esforç que volen compartir amb la nostra comunitat.

El material exposat estarà compost per plafons explicatius de l’exposició, tres obres de cada artista amb títol i l’explicació de l’autor o autora i flyers informatius sobre la organització. Les obres es podran adquirir pel preu de 50€, dels quals una part anirà destinada al Taller d’Art i l’altre per a l’artista.

No som inivisibles