🎓 No és comèdia: Prosceni Teatre assaja a fons

No estan fent comèdia: el grup Prosceni Teatre de la Universitat està ficat a fons amb els assajos de l'obra Quin caràcter!

Fecha: dimecres, 17 de febrer de 2021 a las 15:15h

No és comèdia: Prosceni Teatre assaja a fons

No fan comèdia: el grup Prosceni Teatre, de la Universitat, està ficat a fons amb els assajos de l'obra Quin caràcter! Malgrat les dificultats, fan les sessions virtualment amb l'esperança de poder portar la representació als escenaris quan passin uns mesos i la situació sanitària ho faci possible.

Sota la batuta de Quim Casas, i amb la vista posada en una possible data el mes de juny, el grup es connecta amb regularitat per assajar. La presencialitat digital interactiva els permetrà estar preparats quan es pugui aixecar el teló. A més, el grup del Taller de Teatre planeja presentar-se al Concurs de Microteatre Universitari de RNE.

Tampoc no s'atura el Taller de Comunicació, en les sessions del qual s'està insistint en el treball vocal i la comunicació. Saber comunicar-se en el mitjà digital és una de les necessitats del segle XXI que el distanciament social físic ha posat en evidència.

No és comèdia: Prosceni Teatre assaja a fons