🎓 Serveis d'atenció psicològica a distància

I, d'igual manera que les classes han continuat a través de canals en línia, el Servei d'Atenció Psicològica (SAP) també continua funcionant a distància.

Fecha: dijous, 26 de març de 2020 a las 20:15h

Serveis d'atenció psicològica a distància

La suspensió de l'activitat presencial no equival a aturada. La Universitat segueix en moviment. I, de la mateixa manera que les classes han continuat a través de canals en línia, el Servei d'Atenció Psicològica (SAP) també continua funcionant a distància.

Els estudiants que requereixin l'assistència del SAP trobaran a l'altre costat de la línia un equip decidit a prestar el servei. El componen cinc professionals de la psicologia (Marta Oporto, Marina Fernández, Juan Antonio Ríos, Fran Higueras, Salud PorrasSimón García-Ventura i Laura Amado) i dos de la medicina (Ferran Trullols i Jaume Llopis ).

A més, el SAP continua comptant amb la possibilitat de fer derivacions a la nostra Unitat Terapèutica d'Assistència Psicològica (UTAP). Les derivacions del SAP que arribin a la UTAP seran ateses per la psicòloga sanitària Laura Oliva i, si fos procedent, pel psiquiatre Enric Armengou.

Com pot deduir-se, la UTAP també manté l'activitat terapèutica i assistencial. Durant aquests dies, a més, està impulsant el projecte "UTAP amb tu", d'enregistrament i difusió de càpsules d'autocura per a personal que treballa en hospitals. Així mateix, membres de la UTAP també estan involucrats en la campanya "Sagrat Cor amb tu", en què el servei de Psiquiatria de l'Hospital Sagrat Cor, liderat pel Dr. Joan Seguí, està desenvolupant una tasca de suport al personal de l'hospital, sotmès durant aquests dies d'emergència sanitària a una gran càrrega emocional.

Serveis d'atenció psicològica a distància