🎓 Aula News obre les portes al mercat laboral

L'alumna Clàudia Escur, de tercer de Periodisme, ha aconseguit una ocupación en el mercat laboral com a comunity manager gràcies a les funcions que està exercint aquest curs en Aula News, el mitjà digital que elaboren els alumnes de les assignatures de Periodisme.

Fecha: dilluns, 26 de abril de 2021 a las 14:15h

Aula News obre les portes al mercat laboral

L'alumna Clàudia Escur, de tercer de Periodisme, ha aconseguit una ocupación en el mercat laboral com a comunity manager gràcies a les funcions que està exercint aquest curs en Aula News, el mitjà digital que elaboren els alumnes de les assignatures de Periodisme. A la seva nova empresa, s'encarregarà de la gestió de les xarxes socials de la marca de perifèrics de PC Mad Catz ÉS, pertanyent a la distribuïdora de consoles i videojocs Shinestar.

El fitxatge de Clàudia Escur per aquesta companyia premia l'esforç i la dedicació que l'alumna està duent a terme dins de l'equip de redacció d'Aula News. En els tres números que s'han publicat ha gestionat eficaçment els comptes que el mitjà informatiu universitari té en Twitter i Instagram.

La funció dins de la seva nova empresa serà portar les xarxes de Facebook i Twitter i començar a crear un compte en Instagram. Per a això, dedicarà cinc hores cada matí, de dilluns a divendres, podent compaginar el seu nou treball amb els estudis de Periodisme i el seu càrrec en la universitat com a delegada del seu curs de tercer.

L'edició d'aquest any d'Aula News conté seccions amb diferents temes, com a Actualitat, Esports, Gastronomia, Fashion i Generació Digital, entre altres. El mitjà informatiu i d'entreteniment s'emmarca dins de les assignatures Journalist Producction i Taller Periodístic del Grau de Periodisme.

.

Aula News obre les portes al mercat laboral