🎓 Autoinforme para acreditación de grados y postgrados de Derecho y Empresa

Des del dia 20 fins al 24 de novembre de 2020 estarà publicat, a disposició de la comunitat universitària, l'autoinforme per a l'acreditació del Grau en Màrqueting i Direcció Comercial, el Màster Universitari en Dret Marítim, el Màster Universitari en Gestió i Comunicació d'Entitats Socials i Solidàries i el Màster Universitari en Logística i Comerç Internacional, elaborat pel Comitè d'Avaluació Intern (CAI) de la Facultat de Dret i Empresa de la Universitat.

Fecha: divendres, 20 de novembre de 2020 a las 17:00h

Autoinforme per a l'acreditació de títols de Dret i Empresa

Des del dia 20 fins al 24 de novembre de 2020 estarà publicat, a disposició de la comunitat universitària, l'autoinforme per a l'acreditació del grau en Màrqueting i Direcció Comercial, del màster universitari en Dret Marítim, del màster universitari en Gestió i Comunicació d'Entitats Socials i Solidàries i del màster universitari en Logística i Comerç Internacional, elaborat pel Comitè d'Avaluació Intern (CAI) de la Facultat de Dret i Empresa de la Universitat. S'hi pot accedir a través d'aquest enllaç.

Les persones interessades a fer comentaris o suggeriments al document poden enviar un missatge de correu electrònic a qualitat@uao.es, indicant a l'assumpte "Comentaris a l'autoinforme d'acreditació FDE". El missatge ha d'anar signat amb el nom i cognom i s'ha d'indicar el grup d'interès al qual es pertany (estudiant, professorat, personal d'administració i serveis, o d'altres).

El termini per enviar-hi comentaris acaba a les 17:00 del 24 de novembre.

Autoinforme per a l'acreditació de títols de Dret i Empresa