🎓 Autoinforme per a l'acreditació de Postproducció Audiovisual

Des del dia 20 fins al 24 de novembre de 2020 estarà publicat, a disposició de la comunitat universitària, l'autoinforme per a l'acreditació del Màster Universitari en Postproducció Audiovisual (MUPA), elaborat pel Comitè d'Avaluació Intern (CAI) de la Facultat de Comunicació, Educació i Humanitats de la Universitat.

Fecha: divendres, 20 de novembre de 2020 a las 16:15h

Autoinforme per a l'acreditació de Postproducció Audiovisual

Des del dia 20 fins al 24 de novembre de 2020 estarà publicat, i a disposició de la comunitat universitària, l'autoinforme per a l'acreditació del màster universitari en Postproducció Audiovisual (MUPA), elaborat pel Comitè d'Avaluació Intern (CAI) de la Facultat de Comunicació, Educació i Humanitats de la Universitat. S'hi pot accedir a través d'aquest enllaç.

Les persones interessades a fer comentaris o suggeriments al document poden enviar un missatge de correu electrònic a qualitat@uao.es, indicant a l'assumpte "Comentaris a l'autoinforme d'acreditació del MUPA". El missatge ha d'anar signat amb el nom i cognom i s'ha d'indicar el grup d'interès al qual es pertany (estudiant, professorat, personal d'administració i serveis, o d'altres).

El termini per enviar-hi comentaris acaba a les 17:00 del 24 de novembre.

Autoinforme per a l'acreditació de Postproducció Audiovisual