馃帗 Les proves d'avaluaci贸 final seran a dist脿ncia

Les proves d'avaluaci贸 final de les assignatures de grau de segon semestre es faran a trav茅s de modalitats a dist脿ncia.

Fecha: divendres, 17 de abril de 2020 a las 14:00h

Les proves d'avaluaci贸 final seran a dist脿ncia

Les proves d'avaluaci贸 final de les assignatures de grau de segon semestre es faran a trav茅s de modalitats a dist脿ncia. Amb tota seguretat, ser脿 aix铆 en la primera convocat貌ria ordin脿ria, que tindr脿 lloc entre els dies 2 i 19 de juny.

Aquesta ha estat una de les principals decisions preses en la reuni贸 del Consell de Govern celebrada el 15 d'abril, que, d'altra banda, ha decidit mantenir la data prevista de finalitzaci贸 del per铆ode lectiu: el 15 de maig. Fins a aquest dia, s'impartiran classes en les modalitats en l铆nia que s'han emprat des que es va suspendre la doc猫ncia presencial i tamb茅 es podran plantejar proves d'avaluaci贸 cont铆nua.

S铆 que s'ha canviat el calendari acad猫mic pel que fa al per铆ode de realitzaci贸 de les proves d'avaluaci贸 final, que, com s'ha dit, es faran a partir del 2 de juny. Inicialment, estava planejat que s'iniciessin el 18 de maig, per貌 el Consell de Govern ha considerat que disposar d'aquestes dues setmanes addicionals facilitar脿 l'adaptaci贸 d'estudiants i professors als formats d'avaluaci贸 a dist脿ncia.

Les dues setmanes que hi haur脿 entre la finalitzaci贸 del per铆ode lectiu i l'inici de les proves finals es dedicar脿 a la preparaci贸 espec铆fica d'aquesta avaluaci贸. En aquest sentit, s'oferiran classes i tutories volunt脿ries, per貌 no s'impartiran continguts nous ni s'ampliaran temaris.

En conseq眉猫ncia, tamb茅 s'ha posposat el comen莽ament de les proves finals de la segona convocat貌ria ordin脿ria. Es faran a partir del 6 de juliol. En aquest cas, es preveu la possibilitat que puguin fer-se presencialment, si les autoritats sanit脿ries ho permeten. En cas contrari, es farien de manera no presencial, com les de la primera convocat貌ria.

En el camp del m脿ster i el postgrau, l'avaluaci贸 a dist脿ncia ser脿 la norma. Totes les proves s'efectuaran de forma no presencial, siguin d'avaluaci贸 cont铆nua o finals.

Les proves d'avaluaci贸 final seran a dist脿ncia